Aktywne Wpisy
KingaM +206
POLSKIE WESELA TO KWINTESENCJA POLACTWA
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
fenixs +1143
#gitara #gitaraelektryczna #komputery #hardware
Chyba że też nie zrozumiałem pytania ;)
@aarahon: Robię to po to żeby w nocy jak sobie siedzę przed komputerem wziąć gitarę, nałożyć słuchawki i grać bez przekładania kabli. W dzień chcę słyszeć to na piecu. Jak podłączę pod line-in to będę słyszał tylko sygnał z pieca i nie włączę wtedy programu z podkładem. Musiałbym wtedy instalować jakieś ASio4All i konfigurować to. Miałem już tak
https://www.gotronik.pl/mikser-audio-2-wejscia-4-wyjscia-obudowa-p-7968.html
No i chyba to będzie właśnie to. Czyli jednak się da. O to chodziło. Przyjmuje dwa źródła i podaje na cztery z regulacja głośności. Dzięki Mirku.
@Necrosadist: @dthprf: @Kokos: O to chodziło.