Dołączyłam do Was w czwartek( ͡º͜ʖ͡º) Dlaczego wcześniej nikt mi nie napisał, że jest taki program i tag? Przykro mi, czuje się pominięta (╯︵╰,) a od czwartku zaliczyłam 11 odcinków i jeden bonus (ʘ‿ʘ) Podoba mi się #farma
@Rosalinea: serio???nie wiedziałaś? byłam wręcz pewna że ty wiesz i ja tam weszłam bo mi się tak skojarzyło że go poleciłaś ( ͡°͜ʖ͡°) serio a ty oglądasz teraz sezon 1 ? bo jak co leci drugi sezon Rosi
@Azura: Nie mogę powiedzieć, bo jeśli o poziom „dymów” chodzi to oczywiście w drugim jest ich więcej, aczkolwiek jak patrzę na Ruda to naprawdę odechciewa się, łapie mnie takie obrzydzenie do jej osoby
@Rosalinea: Toż dla mnie było jasne, że kto jak kto ale Ty jesteś przewodnikiem stada i tu od dawna byłaś. Czsza było się gdzieś przerzucić bo samo 40/20 stało się mało strawne.
@Kokosonuss: @crazy_frog: @Bo_homaz mi cynk dał. Dzięki niemu Was znalazłam i z farmą się bawię. Dobrze, że to 40vs20 się kończy, bo moja żenada sięga tam zenitu. @Czczanoga: nadrobiłaś??? Ja jestem już na bierząco, ale pierwszy sezon muszę jeszcze nadrobić
@Rosalinea ja przepraszam, że tak późno Cię tu przywiodlem, ale sam niedawno trafiłem na farmę i gdy wyszedł sezon 2 to zacząłem od nadrobienia pierwszego :D ale cieszę się że tu jesteś :*
Dlaczego wcześniej nikt mi nie napisał, że jest taki program i tag?
Przykro mi, czuje się pominięta (╯︵╰,) a od czwartku zaliczyłam 11 odcinków i jeden bonus (ʘ‿ʘ)
Podoba mi się
#farma
a ty oglądasz teraz sezon 1 ? bo jak co leci drugi sezon Rosi
Fajne to 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@Bo_homaz mi cynk dał. Dzięki niemu Was znalazłam i z farmą się bawię. Dobrze, że to 40vs20 się kończy, bo moja żenada sięga tam zenitu.
@Czczanoga: nadrobiłaś???
Ja jestem już na bierząco, ale pierwszy sezon muszę jeszcze nadrobić
Jednak na starą gwardię szyderców można liczyć.
Podoba mi się to bardzo
A ile odcinków tej farmy ma być? Bo zajęłam sue nadrabianiem a info o tym formacie pominęłam ¯\_(ツ)_/¯