@WhiteRaven12: mówił ze pracował na infolinii w jakimś call center i zarabiał na 8/10k i odłożył, założył wypożyczalnie. Później założył jeszcze firme z fotowoltaika z bratem. W jakiejs nucie wspomniał o tym że zainwestował w krypto, ale nie wiem czy to tylko na potrzebę piosenki czy prawda
@WhiteRaven12: Te wypożyczalnie to c--j wie, mam ziomka co może biedny nie jest, ale bogaty tez nie. Założył wypożyczalnie w małym mieście i ma tam teraz najmniejsze bmy m8 itp. Nie wiem jak się to opłaca i jak to działa.
@duzeelobenc: Bardzo łatwo, mając komis/wypożyczalnie wcale nie musisz być właścicielem pojazdów. Prywatne osoby z dobrymi furami, na których można zarobić zostawiają auta w wypożyczalni i dzielą się zyskami w zamian za załatwianie wszystkich formalności związanych z najmem. Ludzie przy kasie też inwestują w auta, zwrot przy odrobinie szczęścia (gdy ci fury nie ukradną/r---------ą i będą chętni) będzie znacznie szybszy niż
@KELO9550: No tak, to prawda, ale ta wypożyczalnia jest w małej miejscowości, nie jest duża, nie ma nawet 1k na Ig, żadnej reklamy to kto wypożycza te fury, żeby to się w ogóle opłacało. Skad klienci.
@KELO9550: to chyba nie jest łatwy biznes, Boxdel miał wypożyczalnię i się wycofał z tego bo mu ciągle psuli te samochody. I się nie dziwię bo jak nie twoje to nie dbasz o to.
Przecież od lat wiadomo, że sytuacja się powtórzy. Jak był niski poziom, można było wyjechać koparkami i pogłębić. Wtedy woda by sobie przepłynęła bez problemu.
Skąd on wziął hajs na wypożyczalnię samochodów, przecież to chyba spory kapitał trzeba mieć xD
#famemma
@gsl7: jak masz 20iq to moze sie nie da
@duzeelobenc: Bardzo łatwo, mając komis/wypożyczalnie wcale nie musisz być właścicielem pojazdów. Prywatne osoby z dobrymi furami, na których można zarobić zostawiają auta w wypożyczalni i dzielą się zyskami w zamian za załatwianie wszystkich formalności związanych z najmem. Ludzie przy kasie też inwestują w auta, zwrot przy odrobinie szczęścia (gdy ci fury nie ukradną/r---------ą i będą chętni) będzie znacznie szybszy niż
A budda to tylko projekt
Obecnie wypożyczalnie to jeden z najlepszych form do wyprania siana.
co k---a xD
Mariusz Olejnik