Wpis z mikrobloga

Jak Budda dorobił się kasy? Słyszę że on był z biednej rodziny, ojciec menel alkoholik a jego pierwszym biznesem była wypożyczalnia samochodów.

Skąd on wziął hajs na wypożyczalnię samochodów, przecież to chyba spory kapitał trzeba mieć xD
#famemma
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WhiteRaven12: mówił ze pracował na infolinii w jakimś call center i zarabiał na 8/10k i odłożył, założył wypożyczalnie. Później założył jeszcze firme z fotowoltaika z bratem. W jakiejs nucie wspomniał o tym że zainwestował w krypto, ale nie wiem czy to tylko na potrzebę piosenki czy prawda
  • Odpowiedz
@WhiteRaven12: Te wypożyczalnie to c--j wie, mam ziomka co może biedny nie jest, ale bogaty tez nie. Założył wypożyczalnie w małym mieście i ma tam teraz najmniejsze bmy m8 itp. Nie wiem jak się to opłaca i jak to działa.
  • Odpowiedz
Nie wiem jak się to opłaca i jak to działa.

@duzeelobenc: Bardzo łatwo, mając komis/wypożyczalnie wcale nie musisz być właścicielem pojazdów. Prywatne osoby z dobrymi furami, na których można zarobić zostawiają auta w wypożyczalni i dzielą się zyskami w zamian za załatwianie wszystkich formalności związanych z najmem. Ludzie przy kasie też inwestują w auta, zwrot przy odrobinie szczęścia (gdy ci fury nie ukradną/r---------ą i będą chętni) będzie znacznie szybszy niż
  • Odpowiedz
@KELO9550: No tak, to prawda, ale ta wypożyczalnia jest w małej miejscowości, nie jest duża, nie ma nawet 1k na Ig, żadnej reklamy to kto wypożycza te fury, żeby to się w ogóle opłacało. Skad klienci.
  • Odpowiedz