Aktywne Wpisy
salanderek +76
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
WenerowaAngela +343
Gdzie my i Ukraina byśmy teraz byli gdyby nie USA xD Tyle sprzętu, wywiadu i inicjatyw dzieje się tylko dzięki USA.
Największa porażka to Niemcy. Gdyby to od nich wszystko zależało to teraz zamiast pisać na wykopie byśmy pewnie budowali umocnienia pod Rzeszowem. xD
#ukraina
@LateNever: no az tak to sie nei rozpedzaj xDDDD
Wiadomo człowiek potrafi tkwić w błędzie, ale najważniejsze to ich już więcej nie popełniać.
Naprawdę podziwiam to jak polacy dbają o interesy innego kraju,
@Smarek37: Sczarnolitowałem go jak coś
Oni byli wcześniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kantar: a co z Włochami, Holandią, Hiszpanią, Portugalią, Grecją, Rumunią, Bulgarią i Węgrami? Niemcy przynajmniej regularnie wysyłają ciężki sprzęt, Ukraincy szkolą się u nich na poligonach
Jakby nie nacisk Nato i Polski, to Niemcy by nawet palcem nie ruszyli, bo mieli cały Wschód w tyłku. Oni i tak w swojej polityce mają Polskę za strefę
@Kantar: O ile pamiętam o jechał po krajach które nie płaciły swoich zobowiązań wobec NATO a akurat PL jako nieliczna je spełniała.
@ArtBrut: oj kolega widzę chyba lubi czerpać informacje z TVP ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@marcellz: to kogo popierasz, scholza?
@LateNever: no fakt, lepiej było po II wojnie światowej skończyć pod butem ruskich, a nie Amerykanów. To dlatego w Polsce czy Czechach żyje się dziś lepiej niż w Niemczech, Włoszech czy Japonii, bo
@LateNever: historycznie postawa którą proponujesz jest debilna. Taką samą debilną "logiką" jak ty posługiwała się Sanacja, gdy Hitler Czechosłowację zajmował, a ci zamiast protestować i aferę robić w Europie zanim Hitler za bardzo urósł, to mu jeszcze pomogli i zajęli Zaolzie, dając