Aktywne Wpisy
d4wid +107
Powiedzcie mi, jak to trzeba być takim ignorantem, żeby wstawić post, że jego kot ma pękniętą miednicę, bo sobie go wypuszcza na dwór i nie widzieć korelacji, że kot=podwórko=śmierć?
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
arkan997 +164
#inflacja #polska
Komentarz usunięty przez autora
@Teec: są coraz mniejsze, przedsiębiorcy dobrze wiedzą, że ceny przekroczyły już dawno poziom krytyczny. Każda podwyżka zmniejsza sprzedaż, sporo się teraz bierze na klatę
Bzdura idealnie pasująca pod standard " na chłopski rozum "
Nie dotyczy spółek państwowych - one myślą, że prawa rynku ich nie dotyczą
@Kauabang: Ponieważ dwie podstawowe rzeczy potrzebne do przetworzenia surowca są w #!$%@? drogie, mianowicie olej i prąd. Cena samego samego kartofla jest niemal pomijalna
@Teec: Dokładnie, za 20 zł można mieć dwudaniowy obiad, a tu paczkę mrożonego ziemniaka 1,50 za kg. Brakuje tylko naszywki "supreme" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Teec: biorą przykład od najlepszych czyt. Orlen xD
Przedsiębiorcy nie chętnie podnoszą ceny bo wiedzą czym to się zawsze kończy. Lepsza duża ilość niż marża