Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Alzena +14
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co

jechałbym sam bo nie mam nikogo chętnego na jazdę niestety
#motocykle #podrozujzwykopem
No raczej nie chyba że... U bauera przy zbieraniu warzyw.
Jak chcesz oszczędzić to przyspieszaj powoli i jeździj do 100 km/h. Dwa tygodnie to idealnie aby zjeść haczapuri w Tbilisi a dojedziesz tam przez Turcję.
Nie wiem czy Turcja zaczęła wymagać wiz bo Gruzja nadal chyba nie wymaga.
wstępnie sprawdzałem też miesiąc we Włoszech, da się tanio wynająć mieszkania na taki długi okres bo są ogromne zniżki więc to nie jest akurat problem - tylko pytam czy ktoś tak próbował robić, wziąć na przykład bazę wypadową i miesiąc zwiedzać albo jeździć co kilka dni dalej
ostatecznie bym bez moto poleciał, pracował zdalnie,popołudniami bym jadł pizze i pił wino, a na weekend wypożyczał jakiegoś gs1200
ja od 2022 turystyka offroad, opony kostki, max przelotowa 90kmh i to tak byle asfaltem do domu, i planuje żeby zawieźć go sobie np w bieszczady na przyczepce i
@oreze: to trzeba było tak od razu.
MOIM ZDANIEM