Aktywne Wpisy

Teuvo +63
odpadła mi taka cześć od opiekacza ale działa nadal czyli było niepoczebne
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzMimo że zbliżam się powoli do 40-stki, nigdy nie korzystałem z ebooków. Ale chyba nadszedł czas. Czy ja dobrze rozumiem, że ceny #ebook w porównaniu z #ksiazki są niewiele niższe i do tego nie będę ich miał na własność? Pierwsza lepsza klasyka w cenie 40 zł za ebook to jakaś przypadek czy ja nie rozumiem idei? Jak do tego podejść racjonalnie, żeby poczytać literaturę piękną, a nie ładować

źródło: comment_1673600594WBQ5F81eWXialZZUGsFt28.jpg
Pobierz@Mtsen: To nie jest tak, że immunitet traci się bezpowrotnie, dotyczy to tylko konkretnej sprawy. Czyli w tym wypadku sąd będzie mógł nałożyć grzywnę za przejście na czerwonym świetle.
@Mtsen: poniewaz immunitet ma inne zadanie. i tak, faktycznie ma chronić ale nie podczas popełniania przestępstwa lub wykroczenia.
@Mtsen: na to wychodzi przy obecnych rządach. Druga sprawa, że zasłanianie się immunitetem przed karaniem za zwykłe wykroczenia jest debilizmem.
Już
Immunitet jest po to, aby posłanka nie mogła zostać zatrzymana w drodze na posiedzenie przez rzekome przejście na czerwonym świetle, w wyniku czego nie mogłaby głosować.
@Mandarex: ale już może zatrzasnąć się w kiblu w czasie głosowania #pdk
Przecież nie każdy musi być znawcą broni i rozróżniać boomboxa od prawdziwego granatnika