Aktywne Wpisy
Gours +99
Pamiętacie jak przez lata wszelcy pisowcy czy konfiarze śmiali się z tego, że fajnopolacy, lewacy i platformersi przejmują się tym, co się mówi o Polsce za granicą? No to dzisiaj postanowili w 2-3 godziny przebić to wszystko z nawiązką, bo… Elon Musk skrytykował decyzję Trzaskowskiego xD
W ciągu 2 minut na Twitterze znalazłem takie wpisy na Twitterze Bosaka (Konfederosja), Morawieckiego (PiS), Grabarczyka (Konfederosja). To jest właśnie prawdziwa murzyńskość. Naprawdę jestem w szoku,
W ciągu 2 minut na Twitterze znalazłem takie wpisy na Twitterze Bosaka (Konfederosja), Morawieckiego (PiS), Grabarczyka (Konfederosja). To jest właśnie prawdziwa murzyńskość. Naprawdę jestem w szoku,
wieszjo +12
Wykopki które znowu nabierają się na Natana bo trochę pokrzyczał żeby pokrzyczeć, nie jesteście jednak zbyt wymagającym audytorium ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
#famemma
Znowu pokochałeś Natana?
- Tak znowu go pokochałem 22.2% (38)
- Cały czas go kochałem 35.1% (60)
- Nie, już mi się przejadł i się nie nabiorę 2 raz 22.2% (38)
- Nigdy go nie kochałem, tfu. 20.5% (35)
Jak czytam takie wpisy to ja sam nie wiem czy ukropki są jacyś uposledzeni czy specjalnie próbują ośmieszyć swoją sprawę. No bo to jest robienie z logiki kurtyzany. Dlatego w prosty sposób pokaze wam parę faktow:
Czy pomagamy ruskim? Nie.
Czy pomagamy Ukraincom? Tak.
Czy Szwedzi a zwłaszcza ich żołnierze chodzą z emblematami Dot. potopu szwedzkiego i robią dni Karola Gustawa? Nie.
Czy Ukraincy a zwłaszcza ich żołnierze noszą flagi używane przez zbrodniarzy wołyńskich, lub do nich nawołujące i robią dni(a raczej rok) Stepana Bandery? Tak.
No to sobie przypomnij czemu pewien malarz wasacz dotarł do władzy, większość tez miała w #!$%@? jego opinie dot Żydów czy Polaków a cieszyła się bo szedł przekaz medialny ze niemcy strong
#ukraina #wojna #rosja
@ButtHurtAlert: W czasach akwarelisty antysemityzm był czymś w #!$%@? powszechnym. Nie tylko w Niemczech, ale też we Francji, czy nawet w Polsce. W Polsce ten antysemityzm to przetrwał do dzisiaj, chociaż nawet u nas żydów nie ma.