Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@11mac11 to tam jestem, ale znajomi na których będę grać też są, a nie chciałem zdradzać armii :D
Ale mimo wszystko dziękuję
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@11mac11 było by bardzo miło. Ogólnie myślę nad bazą Sauron i ok. 10 Black numerończyków, trochę orków ze spearami i jacyś orc trackery.
  • Odpowiedz
@m00r: a nazgul jakis do czarowania? Poza sauronem? W sumie 600 800 pkt to nie jest duzo dla tej frakcji?. Trackerzy raczej nie, slabo strzelają. Orkowie też raczej z tarczą
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@11mac11 na takie punkty mniej więcej gramy, trackery na wargach miałem na myśli pod misje.
O nazgulu myślałem ale chyba wtedy będzie za mało mięsa :D
  • Odpowiedz
@m00r: a moze morgul knights? Albo nazgul na latającej bestii? Bo jak chcesz zachowac liczbe to chyba najlepiej wlasnie ze 3 wargi pod scenariusze, czarni numenorejczycy jako trzon armii, uzupelnić orkami. Moze morgul knights zamiast nuemnorów? Wtedy rezygnujesz z wargów. Nie bralbym szamana, ale moze sztandar?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@11mac11 sztandar na pewno musi być o przerzuty i przez to, że często w scenariuszu brak sztandaru to już 1vp mniej. Nazgulu na bestii jest dobry, ale on i sauron to już dużo punktów jest.
  • Odpowiedz
@m00r: no tak, sauron i nazgul to za duzo, moze zrezygnowac z saurona? Choc wtedy istota barad dur przepada.
Nie potrafie ci doradzic nic bardziej konstruktywnego, za mało gram niestety.
  • Odpowiedz