Aktywne Wpisy

WujaTHC +24
źródło: GtgF7dWasAA0Ng8
Pobierz
RzutKamieniem +236
Nie było w historii tego sportu większej k---y, niż gekon.
Byli terroryści jak Jarier, Maldonado, Arnoux, Stroll, Rossett, De Cesaris etc. którzy nie planowali nikomu robić celowo krzywdy, tylko po prostu nie umięli się za dobrze ścigać koło w koło.
Były cwaniaczki jak Schumacher, Alonso, Hamilton czy Prost, którzy mięli odpały, ale tylko kiedy coś mega ważnego było na szali jak mistrzostwo i normalnie starali się przestrzegać zasad i ścigać się fair.
Były
Byli terroryści jak Jarier, Maldonado, Arnoux, Stroll, Rossett, De Cesaris etc. którzy nie planowali nikomu robić celowo krzywdy, tylko po prostu nie umięli się za dobrze ścigać koło w koło.
Były cwaniaczki jak Schumacher, Alonso, Hamilton czy Prost, którzy mięli odpały, ale tylko kiedy coś mega ważnego było na szali jak mistrzostwo i normalnie starali się przestrzegać zasad i ścigać się fair.
Były

myślę sobie 'tak k---a? no to zobaczymy'
zainstalowałem sobie apke z automatycznym wybieraniem numeru co 10 sekund i jazda
po kilku minutach byłem pierwszy w oczekujących na połączenie z konsultantem
hehe
#przegryw #sluzbazdrowia #wygryw
źródło: comment_1673508024BRkQSCfy9GVRvE9a2E58Tr.jpg
Pobierz@Viarus_: tylko że to nie wynikało bezpośrednio z pakietu VIP, tylko z zagrożenia życia pacjenta ;) I wyobraź sobie, że tak samo by cię potraktowali tam podczas wizyty na NFZ (tak, można mieć w