Wpis z mikrobloga

Ktoś się orientuje czy w Sony WH-1000XM5 da się wymienić te gąbki? Będę ich używał na siłowni, a z doświadczenia wiem że po jakimś czasie wypada wymienić gąbki.
#sluchawki #sony #audio
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JuneJohn: hmm, nie wiem jak w 5, mam 3 i 4. 3 mam juz chyba 3 lata, ostatni rok uzywane codziennie okolo 2h, z gabkami nic sie nie stalo. Absolutnie. Z innej beczki, na silowni to sie jednak troche ruszasz, sluchawki sa bardzo lekkie i obawoam sie ze beda spadac ;) poza tym imo takie wielkie sluchawki do spirtu sie srednio nadaja ;) ale jak chcesz wygladac jakbys dziure w
  • Odpowiedz
@Evzen_Huml: teraz mam AirPods pro i mi nic nie wypada, chyba nie ruszam się na tej siłowni aż tak :)
Kiedyś jak mialem jakieś stare nauszne słuchawki, których używałem na siłowni to po roku wylądowały w koszu bo gąbek nie dało się wymienić
  • Odpowiedz
@JuneJohn: Te słuchawki nie mają żadnego IP rating, więc pytanie jak będą reagować na pot. Już był kiedyś mireczek, który ćwiczył w słuchawkach do tego nieprzystosowanych i potem się dziwił jak nie chcieli przyjąć mu reklamacji XD
  • Odpowiedz