Znając riot to tym "upcoming contentem" będzie jakiś śmieszny event rozpoczynający sezon za który dostaniemy łącznie 1000 BE, 2 emotki i kapsułę eternalsów ( ͡°͜ʖ͡°) #leagueoflegends
@Kubsior: Ogólnie oni od dwóch lat tak w #!$%@? lecą że serio czasami mam wrażenie że maksymalnie tną koszty i robią hurtowe ilości #!$%@? skinów i gówno-evenetów żeby jak najwięcej hajsu wyciągnąć przed tym jak zaraz wyłączą serwery. xd
Ogólnie oni od dwóch lat tak w #!$%@? lecą że serio czasami mam wrażenie że maksymalnie tną koszty i robią hurtowe ilości #!$%@? skinów i gówno-evenetów żeby jak najwięcej hajsu wyciągnąć
@Naczelny_Cenzopapista: bo właśnie tak robią ( ͡°͜ʖ͡°) Skooch mówił o tym w filmie dotyczącym jego odejścia od ligi, przytaczając odpowiedź ex riotera spod jego tweeta o trybach PVE itd. (18:48 zaczyna cytować)
Nic nie robi mi tak dnia, jak małolaty, które myślały, że #tusk im da skrobanki na życzenie z NFZ, a ostatecznie nie mogą nawet kupić Monsterka (。◕‿‿◕。) #winatuska #bekazpo #energole #sejm
#leagueoflegends
@AnonimoweLwiatko: panie, po co wydawać hajs na jakieś teledyski któych nie można zcashować jak można zrobić kolejnego skinka dla Lux i Zeda. xd
@Naczelny_Cenzopapista: bo właśnie tak robią ( ͡° ͜ʖ ͡°) Skooch mówił o tym w filmie dotyczącym jego odejścia od ligi, przytaczając odpowiedź ex riotera spod jego tweeta o trybach PVE itd. (18:48 zaczyna cytować)