Aktywne Wpisy
Mirki, piszę prawdopodobnie swojego ostatniego posta tutaj.
Wielu z Was nazywa się przegrywami bo, nie wiem. Nie mieszkacie w mieście wojewódzkim, cokolwiek.
Przytoczę Wam historie mojej wegetacji. Usłanej jedynie morzem łez i wysiłków bez perspektyw.
Mam 24 lata. Wychowałem się w #!$%@? biedackiej rodzinie, matka nauczycielka, ojciec policjant. Mieszkaliśmy w domu ojca, można powiedzieć 'pokoleniowym' - z babcią na jednym podwórku. Połowa więc należy do ojca, druga połowa należy do ciotki, tj.
Wielu z Was nazywa się przegrywami bo, nie wiem. Nie mieszkacie w mieście wojewódzkim, cokolwiek.
Przytoczę Wam historie mojej wegetacji. Usłanej jedynie morzem łez i wysiłków bez perspektyw.
Mam 24 lata. Wychowałem się w #!$%@? biedackiej rodzinie, matka nauczycielka, ojciec policjant. Mieszkaliśmy w domu ojca, można powiedzieć 'pokoleniowym' - z babcią na jednym podwórku. Połowa więc należy do ojca, druga połowa należy do ciotki, tj.

Dlaczego ludzie się dziwią, że konfederacji rośnie poparcie? Weźmy np. takie #!$%@?łe przepisy z UE jak zakaz aut spalinowych od 2035 roku. Przecież to bardzo mocno uderza w ludzi ze wsi i małych miast. Sam jestem z polski powiatowej i nie wyobrażam sobie nie mieć samochodu. Jeździ tu kilka autobusów na krzyż a jakbym chciał do roboty jechać autobusem a nie samochodem to bym łącznie tracił z 2 godziny więcej (na dojazd
#warszawa #langosz #jedzenie #wegry
Komentarz usunięty przez autora
Budapeszt Food
https://maps.app.goo.gl/mXzH2UTs6wKh8xLo9
Tyle wygrać, że chyba w Totka zagram :)
@slaper: Przecież metro nie dojeżdża do Marek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ratriczek: dzięki za namiar, toż to przy samej Ikei. Na pewno odwiedzę (。◕‿‿◕。)
Z miejscówek w wwa gdzie można zjeść langosza to sklep węgierski papryka z ul Zwycięzców kiedyś w weekedny serwował langosze. Poza tym sklep ten zapewnia czasami katering na imprezach plenerowych np. przy fontannach i wtedy też można złapać to cudo. Trzeba pewnie ich FB śledzić.