#anonimowemirkowyznania Na wykopie ostatnio pojawiło się bardzo dużo wpisów dotyczących relacji 30 latka z nastolatką. Oczywiście było pełno odpowiedzi broniących jak i sprzeciwiających się. Zastanawiają mnie tylko motywy wypowiadanie się poszczególnych wykopków. Teksty typu "30latka jest taka sama jak 18latlka itd.", no nie jest. Każdy mężczyzna, który w wieku 30+ miał związek z nastolatką, potwierdzi. Jest ciężej, bo widać różnicę wieku. Spotykam się z nastolatkami, bo są zazwyczaj ładniejsze od starszych kobiet. Widać różnice wieku, ale jest ona do przeżycia. Może powiem więcej - to wiek kobiet rekompensuje ich ogólne #!$%@?, bo nastolatki mają w większości siano w głowie i są gorszymi partnerkami od 20+. To prawda. Nie ma co temu zaprzeczać, dlatego nie rozumiem mężczyzn spod tagu #blackpill, którzy twierdzą, że nie ma różnicy między takimi kobietami. Jest różnica, ale uroda rekompensuje niedogodności. Twierdzenie że 18 latka jest lepsza z charakteru od 25 latki dla 30 letniego mężczyzny to cope. Oczywiście, 25 latka jest lepsza (ogólnie) z charakteru, ale zazwyczaj gorsza pod względem urody. Czysty #blackpill. Tak jak kobiety oceniają po wzroście, tak mężczyźni oceniają po młodości. Charakter czy dojrzałość pełni drugorzędną rolę.
Obserwuję od dłuższego czasu tag, użytkownicy, którzy mają wybór ,wybierają oczywiście na podstawie urody, a nie charakteru kobiet. Np.: https://www.wykop.pl/wpis/69927135/chlop-ma-dylemat-spotyka-sie-z-pewna-julka-z-ktora/ @fanmarcinamillera wybiera w tym wpisie tak naprawdę po urodzie, a charakter jest drugorzędny. Dalej komentuje @BurzaGrzybStrusJaja który niby szuka konserwatywki, ale jak przyjdzie co do czego, to poleca walczenie o ładniejszą kobietę (nawet jeśli lubuje się w fwb). Tak to działa. Mężczyźni (tak jak kobiety) idą za wyglądem. Nie chodzi o wartości, porozumienie, charakter, wiek itd. Kobiety jak i mężczyźni idą za wyglądem. Konserwatysta który marzy o dziewicy poleci na julkę - lewaczkę , która lubi fwb, bo jest ładniejsza od "grzecznych" konserwatywek.
@AnonimoweMirkoWyznania: no to zależy od chlopa i od typiar ja mam mentalność nastolatka i lepiej sie czuje z gowniarami xD niz jakąś 25latką co chce stabilizacji
@AnonimoweMirkoWyznania: Sporo wniosków jak na jeden komentarz który napisałem w przerwie między odcinkami „slepnac od switel”. Nie wgryzałem się i nie doradzałem co ja bym zrobił. Koles pisał, że podoba mu się Julka z która ma fwb to czemu mam mu narzucać swój światopogląd? Jak mu się podoba to mu się podoba, nie będę mu życia tłumaczyć w krótkim komentarzu. Też nie ma sensu żeby się wiązał z szara myszka
@AnonimoweMirkoWyznania: zależy też od chuopa czy jest ładny czy nie. Brzydki chuop nie będzie celował w 10/10, więc skupi się też na inteligencji. Poza tym jak chuop myśli poważnie, to w grę wchodzi także kwestia dzieci. Wiadomo, że im młodsza partnerka, tym lepiej w tym aspekcie.
@AnonimoweMirkoWyznania: W dużej mierze się zgodzę, chociaż w moim przypadku bardziej zaważa właśnie charakter. Julka i Szara Myszka to w moim mniemaniu podobny tier jeżeli chodzi o urodę, ale Julka wygrywa dogadywaniem się z chłopem pod względem łóżka i charakteru.
@AnonimoweMirkoWyznania: a to nie jest po prostu tak, że dzisiejsi trzydziestolatkowie próbują zamaskować swoją niedojrzałość marzac o relacjach z nastoletnią julką?
Twierdzenie że 18 latka jest lepsza z charakteru od 25 latki dla 30 letniego mężczyzny to cope. Oczywiście, 25 latka jest lepsza (ogólnie) z charakteru, ale zazwyczaj gorsza pod względem urody.
Zgadzam się w 100% Najgorsze jednak co istnieje to przeorana zyciem 30+ nie nadrabia ani osobowością, ani ogarnieciem życiowym a urodzie to już nie ma co
Chłopaki prośba, jak nie jesteście już nastolatkami, to nie noście dżinsowych krótkich spodenek... :( Ja wiem, reeee gorąco. Ale to nawet chłodne nie jest, bo za grube i nieprzewiewne absolutnie. Źle to wygląda, mówię Wam, zwłaszcza jak chłop 30 lat założy...
Na wykopie ostatnio pojawiło się bardzo dużo wpisów dotyczących relacji 30 latka z nastolatką. Oczywiście było pełno odpowiedzi broniących jak i sprzeciwiających się. Zastanawiają mnie tylko motywy wypowiadanie się poszczególnych wykopków. Teksty typu "30latka jest taka sama jak 18latlka itd.", no nie jest. Każdy mężczyzna, który w wieku 30+ miał związek z nastolatką, potwierdzi. Jest ciężej, bo widać różnicę wieku. Spotykam się z nastolatkami, bo są zazwyczaj ładniejsze od starszych kobiet. Widać różnice wieku, ale jest ona do przeżycia. Może powiem więcej - to wiek kobiet rekompensuje ich ogólne #!$%@?, bo nastolatki mają w większości siano w głowie i są gorszymi partnerkami od 20+. To prawda. Nie ma co temu zaprzeczać, dlatego nie rozumiem mężczyzn spod tagu #blackpill, którzy twierdzą, że nie ma różnicy między takimi kobietami. Jest różnica, ale uroda rekompensuje niedogodności. Twierdzenie że 18 latka jest lepsza z charakteru od 25 latki dla 30 letniego mężczyzny to cope. Oczywiście, 25 latka jest lepsza (ogólnie) z charakteru, ale zazwyczaj gorsza pod względem urody. Czysty #blackpill. Tak jak kobiety oceniają po wzroście, tak mężczyźni oceniają po młodości. Charakter czy dojrzałość pełni drugorzędną rolę.
Obserwuję od dłuższego czasu tag, użytkownicy, którzy mają wybór ,wybierają oczywiście na podstawie urody, a nie charakteru kobiet. Np.: https://www.wykop.pl/wpis/69927135/chlop-ma-dylemat-spotyka-sie-z-pewna-julka-z-ktora/ @fanmarcinamillera wybiera w tym wpisie tak naprawdę po urodzie, a charakter jest drugorzędny. Dalej komentuje @BurzaGrzybStrusJaja który niby szuka konserwatywki, ale jak przyjdzie co do czego, to poleca walczenie o ładniejszą kobietę (nawet jeśli lubuje się w fwb). Tak to działa. Mężczyźni (tak jak kobiety) idą za wyglądem. Nie chodzi o wartości, porozumienie, charakter, wiek itd. Kobiety jak i mężczyźni idą za wyglądem. Konserwatysta który marzy o dziewicy poleci na julkę - lewaczkę , która lubi fwb, bo jest ładniejsza od "grzecznych" konserwatywek.
#blackpill #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63bc9689bab6bef5c0908495
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
ja mam mentalność nastolatka i lepiej sie czuje z gowniarami xD niz jakąś 25latką co chce stabilizacji
Nie wgryzałem się i nie doradzałem co ja bym zrobił. Koles pisał, że podoba mu się Julka z która ma fwb to czemu mam mu narzucać swój światopogląd? Jak mu się podoba to mu się podoba, nie będę mu życia tłumaczyć w krótkim komentarzu. Też nie ma sensu żeby się wiązał z szara myszka
Zgadzam się w 100%
Najgorsze jednak co istnieje to przeorana zyciem 30+ nie nadrabia ani osobowością, ani ogarnieciem życiowym a urodzie to już nie ma co