Aktywne Wpisy
kopek +200
TVP to teraz tako drugi TVN xd
Co za kraj
Co za kraj
alonzoo3 +90
Pod koniec roku znajomi poznali mnie ze swoją wolną znajomą (30+).
Pierwsze spotkanie było całkiem obiecujące więc zaprosiłem ją na drugie. Powiedziała że jest bardzo chętna ale niestety miała wtedy dużo pracy (2 prace na raz) i nie da rady przez najbliższe 2 tygodnie. Mówię, to ok, daj znać jak będziesz miała czas to coś ustalimy. Powiedziała że ok. I od ponad miesiąca się nie odezwała.
Uznałem, że nie jest zbytnio zainteresowana
Pierwsze spotkanie było całkiem obiecujące więc zaprosiłem ją na drugie. Powiedziała że jest bardzo chętna ale niestety miała wtedy dużo pracy (2 prace na raz) i nie da rady przez najbliższe 2 tygodnie. Mówię, to ok, daj znać jak będziesz miała czas to coś ustalimy. Powiedziała że ok. I od ponad miesiąca się nie odezwała.
Uznałem, że nie jest zbytnio zainteresowana
Czasami słyszę przy 1-2 minutach jazdy takie lekkie stukanie w podłodze i zastanawiam się czy to coś może być od skrzyni biegów? 3 miesiące temu zmieniałem olej dlatego problemów nie powinno być, a zimą jak diesel nie rozgrzany to różne dźwięki słychać. Pytanie brzmi czy ktoś miał może podobny problem i jest w stanie coś powiedzieć? Dziś i jutro planuje zrobić koło 400km i trochę się cykam ale mechanik stwierdził, że na lajcie mogę jeździć.
Auto to Seat Alhambra DSG.
#mechanikasamochodowa #mechanika