Aktywne Wpisy

TormentedSoul +30
Każdy z Was był lepiej ubrany na maturę, niż Żeleński na odebranie najwyższego polskiego odznaczenia. Dlaczego on tak uwielbia okazywać brak szacunku innym? To nowy "standard" w dyplomacji?
Głowa państwa w którym jest wojna ma chodzić w brudnym dresie a na przykład państwa, w którym jest powódź w kaloszach i szortach?
#ukraina
Głowa państwa w którym jest wojna ma chodzić w brudnym dresie a na przykład państwa, w którym jest powódź w kaloszach i szortach?
#ukraina

TurboPralka5000 +317
wchodze na wykop.pl i 90% strony to ściana tekstu wołyń no dzięki XD
#ukraina
#ukraina
#nintendoswitch
Teraz od roku czy nawet ponad mamy Xboxa, wiedźmina itd i nawet nie wiem czy w sumie jest tam więcej niż 20h przegrane w sumiw
( ͡º ͜ʖ͡º)
@fazaone: @LajfIsBjutiful: zelda breath of the wild
@OcelotEater: @Kirdan5: A ja mam nadzieję, że będzie, bo jeśli usuną niszczalne bronie to usunąć też będzie trzeba dropienie broni z przeciwników i/lub pełną otwartość świata.
Bo gdyby to zostawić jak jest + odpuścić niszczenie broni to wystarczy iść w wysokopoziomowy rejon, zdobyć broń w jakimś obozie i wrócić do niskopoziomowych części i jechać z przeciwnikami jak na easy.
Na
No i polecam wybrać najpierw staminę a nie serduszko bo mając więcej staminy dalej dolecisz, dojdziesz i wespniesz się
Sam kupiłem PS4 dla God of Wara 800zł konsola 40zł gra i.. się nie zawiodłem
Za to switch za 1300 + gra z 200zł to bym pieniędze #!$%@?ł xd
@piotrveyner: jednak wolę PC i Cemu, 4K60fps i gra wygląda pięknie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DzikiBomber: oo czyli nie tylko ja tak miałem xD
@rsnbl: a ja jednak wolę nie piracić i pójść sobie pograć nawet na kilbu czy przez kilka h podróży pociagiem/samolotem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rsnbl: praktycznie gram tylko w handheldzie a 4K przy grze nieprojektowanej pod 4K aż tak dużo nie zmienia.
By 4K miało sens, gra musi być odpowiednio wypełniona szczegółami. Ta gra w oryginalne nie działa nawet
@rsnbl: o zobacz mordo, Croc w 4K, nie docenisz scenerii tak jak na TV OLED i AutoHDRze Windowsowym
@Kryspin013: no nie no, bez przesady, do czego porównujemy xd Zelda BOTW na Cemu to nie tylko sama gra, ale też mody graficzne + działa AMD FSR. Serio świetnie wygląda
@rsnbl: Zelda to gra zaprojektowana na ekran 720p gdzie nawet nie działa w natywnej rozdzielczości. Robiąc z tego 4K praktycznie nic nie zyskujesz. A jeszcze do tego masz gorszą wersję z Wii U XD
Co tam podbijesz do tych 4K? Teksturę terenu i teksturę trawy? xD Jak napisałem wyżej, to ma tyle samo sensu co podbijanie 10-15 letnich gier
@rsnbl: No super, ale to dalej nie zmienia nic w kontekście tego, że w gierkę przenośną musisz ogrywać na dużym urządzeniu stacjonarnym. A już nie wspominając
Gierka przenośna? Czyli idąc tym tropem niech cię ręka boska broni pobierać Wiedźmina na Switcha albo Dooma, bo zostały one bazowo zrobione na, podkreślę, NIEPRZENOŚNY SPRZĘT (przypadkiem usunąłeś z uniwersum laptopy i chociażby Steam Decka, ale to tyci szczegół) xD I nie, nic nie muszę, chcę i lubię :) Jesteś trollem, szkoda mi już czasu na
A nic. Zawsze bawi mnie to spuszczanie się nad TV 4K HDR, komputerem za #!$%@? wie ile a jednocześnie żulenie 50 czy 100 zł na gierkę xD
@rsnbl:
@Kryspin013: wspomniało o tym kilka osób wyżej, ale akurat dosrałeś się do mnie ;)
A ty grasz w 720p na sprzęcie za kafla, a ta sama gra lepiej działa i wygląda na SteamDecku nawet, i co? Mam to w