Aktywne Wpisy

wscieklizna_irl +76

źródło: temp_file7849381284382857041
Pobierz
Uuroboros +8
nie chce mi się już oglądać p---o a gram już tylko w stare gry. Rutyna to moje całe życie a wyprawa do zoo ciągnie mi się już drugi rok.
Mógłbym czytać se książki całe dnie i nie zauważyłbym że jest noc, spontanicznie nic mi się nie chce, szybko popadam we frustracje w kontakcie z instytucjami prywatnymi i państwowymi, denerwują mnie rzeczy wybijające mnie z codzienności
Dorosłość jest p------a.
Mógłbym czytać se książki całe dnie i nie zauważyłbym że jest noc, spontanicznie nic mi się nie chce, szybko popadam we frustracje w kontakcie z instytucjami prywatnymi i państwowymi, denerwują mnie rzeczy wybijające mnie z codzienności
Dorosłość jest p------a.
#codziennyposzukiwaczzmagiiimiecza
źródło: comment_16732004483IYkGFT1go02NicU1BB09A.jpg
PobierzW nowej edycji ma ukróconą tą umiejkę, że może dodawać tylko Moc początkową.
@MiernyMirek: spore ograniczenie
źródło: comment_1673203964Cy5yoode79AyXvBxguO8S4.jpg
Pobierzźródło: comment_1673203998LSOiYnWd3Zl9moDC3G9aGO.jpg
PobierzJak grałem z bratem za dzieciaka to on miał ksywę "Mnich - Zabójca" praktycznie każda rozgrywka z nim to było ganianie drugiego gracza po planszy od samego początku.
@Mortadelajestkluczem
Taka ciekawostka a propos słabych postaci: w talismanie mamy taki sposób ze znajomymi, że każdy losuje wg zasad 3 poszukiwaczy ale to przeciwnicy wybierają kim grasz. To trochę wyklucza przynajmniej na starcie op poszukiwaczy jak filozof i jeszcze paru (w talismanie jest sporo przegiętych). Czasem jak ktoś dostanie mnicha to specjalnie się wbija na miny żeby jak najszybciej wziąć kogoś innego ( ͡° ͜ʖ ͡°