Wpis z mikrobloga

@Vedar: Tylko skąd tej dynaminy, nie można wziąć jej znikąd zgodnie z zasadą zachowania energii :D. Albo się dynamine ma albo nie, może być dynamina zamieniona na energie innego rodzaju u przegrywa.
  • Odpowiedz
Tylko skąd tej dynaminy, nie można wziąć jej znikąd zgodnie z zasadą zachowania energii :D. Albo się dynamine ma albo nie, może być dynamina zamieniona na energie innego rodzaju u przegrywa.

@Zachary92_: kiedy ja chodziłem do szkoły średniej, przyjmowało się ją doustnie, najczęściej w formie czterdziestoprocengowego roztworu z wodą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Nie mam takich fotek, w mojej klasie w podstawówce były tylko najbrzydsze dziewczyny z całego osiedla, kumulacja normalnie.
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful: Typowe bananowe #!$%@?. U mnie w wieku 16-19 - mecze, spodnie dresowe z trzema paskami i buty Gazelle, kilku ziomków - osiedlowych łobuzów, lokalna dyskoteka, bijatyki, amfetamina i grzmocenie ,,Karyn''. Najśmieszniejsze jest to, że lubiłem chodzić do szkoły i mimo przeciętnych ocen w okresie LO maturę napisałem bardzo dobrze.
  • Odpowiedz
Chłopaki za zdjęciu to wizualnie przegrywy, a jednak toną w objęciach juleczek

@Vedar: przecież one ich traktują jak kolegów z cipkami którym można się wygadać tzw. friendzone, to działa na podobnej zasadzie jak każda ładna laska ma brzydką przyjaciółkę będącą tamponem emocjonalnym, one tego potrzebują

• Odpowiedz
no i widzisz? Chłopaki za zdjęciu to wizualnie przegrywy, a jednak toną w objęciach juleczek. Da się, potrzeba dynaminy

@Vedar: Raczej normiki. Widać, ze są jakoś wystylizowani, ogólnie wyglądają normalnie i nie wyróżniają się. Do tego są zapewne towarzyscy i pewni siebie. Przegryw to nie tylko słaba mordą, ale tez mentalność, wychowanie w poczuciu niższości, lęk przed ludźmi.
  • Odpowiedz