Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +17
Hej,
dziś mam urodziny - 23 lata i otwarcie mogę powiedzieć, że nie wiem ile jeszcze "pożyję", choroba zaczęła mi zabierać wspomnienia i kontakt ze światem.
Smutno, kiedy tracisz kontakt ze światem na kilka tygodni i nie pamiętasz. Zaczęłam zapominać życie przed 19stką.
Ostatnio chciałam zakończyć swoje życie, ale uratowało mnie słowo, że "damy radę". Bo sama chyba bym nie dała rady.
Dziwnie się czuje człowiek, który zaczyna tracić wspomnienia i tygodnie,
dziś mam urodziny - 23 lata i otwarcie mogę powiedzieć, że nie wiem ile jeszcze "pożyję", choroba zaczęła mi zabierać wspomnienia i kontakt ze światem.
Smutno, kiedy tracisz kontakt ze światem na kilka tygodni i nie pamiętasz. Zaczęłam zapominać życie przed 19stką.
Ostatnio chciałam zakończyć swoje życie, ale uratowało mnie słowo, że "damy radę". Bo sama chyba bym nie dała rady.
Dziwnie się czuje człowiek, który zaczyna tracić wspomnienia i tygodnie,

pierogu +2
A największa, beka z tego że to wszystko tylko po to żeby mieć gówno warty tytuł inżyniera i albo pracować w zawodzie za 3,800 w porywach do 4k albo rzucić to wszystko i uciekać do mundurówki
##!$%@? #studbaza #pracbaza
@Tynka02: uwaga bo w zbiorze "wszystko" w tym wypadku znajduje się też rozum ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pamietaj ze pracę dyplomową piszesz dla siebie a nie dla promotora czy komisji egzyminacyjnej.
Promotor jest tylko do dyskusji o błędach formalnych.
Dobrze nspisana praca dyplomowa daje ci ogrom wiedzy w temacie.
Przykład ze studiów. Ja kończyłem inżynierię chemiczną, a ni #!$%@? nam nawet nie powiedzieli jak się realizuje w praktyce sterowanie procesem. Nawet tak podstawowe pojęcia jak PLC czy DCS
Jestem optymistą i myślę, że zdążę.