Aktywne Wpisy
Manio1199 +89
po #!$%@? te prawilniaki biorą estrogen? Oprócz robienia sobie nawzajem pały, lubią się jeszcze po cysiach pomacać czy jak?
#famemma
#famemma
thorgoth +56
Ktoś mi wytłumaczy pewien fenomen? Przez ostatnie lata konfiarze gardłowali o tym że trzeba zlikwidować TVP. Gardłował Bosak, gardłował Mentzen, wielu innych.
I teraz, gdy to się faktycznie zadziało, to wszyscy konfiarze nagle dupa cicho, nawet nie pierdną pod kołdrą.
To co, teraz już nagle telewizja publiczna fajna i łapy precz?
#polityka
I teraz, gdy to się faktycznie zadziało, to wszyscy konfiarze nagle dupa cicho, nawet nie pierdną pod kołdrą.
To co, teraz już nagle telewizja publiczna fajna i łapy precz?
#polityka
@mzuczek: Też tak myślę xD
Kiedys musialem zbierac szczene z podlogi, jak wracalem od znajomych z Saarbrucken do Kaiserslautern(70km) i musialem za to polozyc 17EUR xD
BTW - widze ze patrzysz na InterCity. Z tego co wiem to te promocyjne bilety obejmowaly przewozy regionalne i komunikacje miejska w DE. O
Komentarz usunięty przez autora
@NexciaK: Dlatego nie jeżdżę pociągami. Autem jest wygodniej, szybciej i taniej jeśli nie mówimy o biletach miesięcznych ¯\_(ツ)_/¯
Tak btw to sprawdziłem właśnie i jeśli mieszkasz tak jak ja tuż pod Kolonią (do znaku mam 10 minut spacerkiem oraz jeden przystanek tramwajowy) to bilet miesięczny żeby do tej Kolonii dojeżdżać wynosi... 143 euro
Może i drogo ale wzmian za to masz brudne