Aktywne Wpisy
mev3 +8
Moja była jest wyjątkowo p----------a, z resztą jak jej mamunia i siostrunia.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
Jeszcze te wykopki co myślą, że ten dzban @qski miałby coś mądrego do powiedzenie w debacia ze zwyrolem xD
#famemma #wardega
@NewBlueSky: dobrze, że zdajesz sobie z tego sprawę
wersow z------a logo, wykop jej to wypomina, wersow robi ankietę wśród swoich dzieciaczków i one stwierdzają, że nic nie ukradła.
zwyrol nie rozliczył składki, wykop mu to wypomina, zwyrol robi ankietę wśród swoich dzieciaczków i one stwierdzają, że wszystko ok.
może teraz pan wielki inteligent zrozumie co op miał na myśli xd
Typ napisal wpis sugerujac jakby wersow potrzebowala zewnetrznej akceptacji czegos. A ona przecież dzialala sama i ukradla to logo i zrobiła wiele obezydliwych rzeczy w zwiazku z tym.
Wiec porownywanie tych sytuacji jest
@NewBlueSky: xd widzę, że nie potrafisz szerzej spojrzeć na jakąś sprawę tylko wszystko odnosisz jeden do jednego. I ty mi wytykasz narrację dla prostego człowieka xd
Plus może ogarnij pisanie po polsku, bo jeszcze się kiedyś okaże, że zamiast komuś zrobić łaskę to mu zrobisz laske xd
@WhiskeyIHaze: jak szerzej. Szerzej to typ mógł wybrać kogokolwiek na swiecie, ale wybrał do kontrofensywy złodziejke, ktora sama sie osmieszyla (jakby przeprosila i od razu robila wszystko aby to wyjasnic to by po tygodniu kazdy zaprosil).
Sram na polski, brak polskich znakow
@NewBlueSky: czyli tak samo jak wardęga.
@WhiskeyIHaze: czym sie osmieszyl? Jedyna grupa ktora pluje na wardege to frustraci z wykopu. I jesli ktokolwiek wejdzie na wykop i spojrzy na ich tworczosc to ja osra. Nawet jesli jedna z 1000 teorii co wykop postowal miedzy wyzywaniem jest prawda to przy takim rozwodnieniu argumentow nikt nie moze ich wziac na powaznie.
@NewBlueSky: że zadawał pytanie swojej dzieciarni a potem i tak zrobił to co mu ten "wykop" kazał.
@WhiskeyIHaze: nie, mylisz sie, robil to co sobie zaplanowal i gral pod to ze wykop go zmusza, jeszcze kilkukrotnie oplul wykop podczas pokazywania tych faktur, wszystko bylo zaplanowane.
Klapki na oczach i udajecie ze
@NewBlueSky: xd
@WhiskeyIHaze: zostawil wam oczywiste podpowiedzi, ale klapki na oczach wazniejsze xDDD
dzieci ze streama wardegi pewnie nawet zrozumialy
Zakladam ze posiadasz chociaz minimalne skille w czytaniu ze zrozumieniem (nie za duze, bo gdybys to w pelni rozumial to rozumial bys tez logike), dalem ci linki, jesli sobie poradzisz z ta czytanka i zrozumiesz jej przekaz to juz bedziesz powyzej tego malkontenctwa, ktore reprezentujesz.