Wpis z mikrobloga

@twojstarylgbtq ale niech sobie będzie, nie ma obowiązku kupowania, takie coś samo powinno upaść dość szybko. Z drugiej strony jednak Polacy się rzucają na takie rzeczy i z tego mam beke, tak przepłacać za pizerke która w piekarni kosztuje z 4.5 zł. Tak, tak wiem l, że tutaj jest świeże, ale to nie tłumaczy ceny 5 krotnie wyższej na takim samym koszcie składników i to bez lokalu, kosztu transportu, przechowywania itd Xddd
@sogen nie przesadzaj, że to powinno kosztować 5 zł. Dla mnie cena około tych 20-22 zł byłaby uczciwa, ale w okolicach 30 to już dużo. Ogólnie food trucki trzeba #!$%@?ć prądem z całą świadomością. Na szczęście powoli widać, że ludzie mają na takie rzeczy wywalone jajca i nie będą płacić tyle co za danie w normalnej knajpie.
@Kiciket no 5 zł to nie, ale sprawdzam hurtowe ceny to włoskie kładniki są jakoś 80% droższe od zwykłych (mąka, pomidory itd), a sprzedają 400% drożej xd