@szurszur: a ty s--------j kijowski trollu, gdzie temat ukrainy tam od razu się pojawiasz ze swoimi fikołkami, nikt NORMALNY cie nie bierze na poważnie
@Sabuch1491: A kto jest normalny? Ktoś taki jak Ty niezdolny nawet do napisania 2 zdań sensownie i merytorycznymi argumentami? Nie wiem kiedy ostatnio napisałeś posta w którym byłyby przynajmniej dwa zdania złożone. Głównie jednozdaniowce często z zaczepkami.
@marcelus: no w każdym, tak serio. Ja nawet nie wiem jaka mam opinie w tym temacie, więc nie jestem po żadnej ze stron. Ale merytorycznie zostałeś tu zmiażdżony.
@szurszur: odkąd zostałem zbanowany za upośledzenie moderacji to nie chce mi się walczyć z wiatrakami, a szczególnie dyskutować z trollami, przede wszystkim tymi z tagu Ukraina, to jest k---a cyrk, wy byście nawet się wytłumaczyli jakby żołnierz ukraiński zabil wam dwóch członków rodziny. Ten portal dawno upadł na dno, żyjcie dalej w swojej bańce. Miło że przez te 7 min przestudiowałeś mój profil, noł ofens oczywiście. Masz wiecej niż jedno
Dzisiaj kiedy Ukraina walczy, a Polska jest jej jednym z głównych sojuszników, taka rzecz przechodzi bez echa.
Skandal
#ukraina #wojna