Wpis z mikrobloga

Branża turystyczna w tym kraju to jednak raczysko jakich mało. Poniżej przykład:

Za pokój 2 osobowy w hotelu *** nad samym morzem w Gańsku w połowie stycznia trzeba zapłacić ok 400 zł/dobę.

Za ten sam pokój za noc z sylwestra na Nowy Rok jeszcze kilka dni temu chcieli 3500 zl. Im bliżej 31 grudnia cena spadała po 500 zł dziennie i dzisiaj jest już 2200 zł.

Chętnych - brak.

I taki janusz biznesu woli, żeby nie zarobić na tym pokoju nawet kilka stówek niż sprzedać go w tak prestiżowy dzień jakim jest Sylwester za mniej niż czyjeś miesięczne wynagrodzenie!

A później jest skowycie, że branża turystyczna w polsce potrzebuje wsparcia bo przez kryzys ludzie nie podróżują.

#gdansk #turystyka #morze
krossmaker - Branża turystyczna w tym kraju to jednak raczysko jakich mało. Poniżej p...

źródło: comment_1672475200EYWMxT6ZWMO7ohdWmxPfT5.jpg

Pobierz
  • 92
  • Odpowiedz
  • 0
@krossmaker ale powiedz kto normalny jeździ nad polskie morze. Zimne, brudne, bez atrakcji, z cenami z kosmosu.
Za tą cenę mam wyjazd na tydzień na Sycylię dla dwóch osób.
;)
  • Odpowiedz
  • 0
@pawel_je to chyba normalne, że mnie nie stać! Dlatego zamieściłem ten wpis mając nadzieję, że cała branża turystyczna go przeczyta i za rok ceny w pl za pokój spadną do 60 zł.

Wytrzeźwiej albo puknij się w łeb.
  • Odpowiedz