@Roquefort: eeee co znaczy grał? Na komputerze zawsze nan zainstalowane: -- Theme Hospital (doszedł ostatnio Two Point Hospital, ale nie do końca mi się podoba), -- Settlers 2 + Settlers 2 na X-lecie -- Dungeon Keeper 2Jak chcę się odprężyć klikam godzinę/dwie ;-)
@Roquefort: jak mnie rollercoaster Tycoon czy pizza connection 2 wciągnęły tak theme hospital (i nowy two point hospital) po prostu mnie totalnie odrzucił
Trzy wściekle odmienne i wybitnie grywalne strategie tamtych lat.
Wyobrażacie sobie teraz tak inne pod każdym względem gry dziś? Dziś 3/4 indyków jest na Unity i ciężko mi odnaleźć znaczące różnice. xd Chociaż może po prostu jestem
@Dzif: nie wiem, może jestem "dzień dobry boomer" i tak już jest, że pomimo, że pojawiają się fajne gry (np. seria "Wiedźmin", czy "GTA"), to i tak wracam często do tych starszych produkcji. Czasem mam większą frajdę przy 25 letnim "UFO", czy "Quake 2", niż przy obecnych superprodukcjach. No ale to pewnie nostalgia.
Wyjasnial juz ktos moze skad jongmen mą pieniądze i ponad 2 lata siedzi w dubaju i ukrywa się przed wiezieniem w Polsce? Bomba tez do niego wczesniej dolaczyl zanim złapali go w mołdawi #famemma
Kto grał plusuje, a reszta scrolluje dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nigdy nie zapomne animacji jak pacjet zwymiotował i przychodził gostek i to szufelką sprzątał xD
-- Theme Hospital (doszedł ostatnio Two Point Hospital, ale nie do końca mi się podoba),
-- Settlers 2 + Settlers 2 na X-lecie
-- Dungeon Keeper 2Jak chcę się odprężyć klikam godzinę/dwie ;-)
@bachus:
Trzy wściekle odmienne i wybitnie grywalne strategie tamtych lat.
Wyobrażacie sobie teraz tak inne pod każdym względem gry dziś? Dziś 3/4 indyków jest na Unity i ciężko mi odnaleźć znaczące różnice. xd Chociaż może po prostu jestem
@GiovanniGiorgio: dzięki wielkie za info! wygląda super, zaspoileruj odrobinkę, przychodzą ludzie chorzy na niewidzialność? ;)