Z jednej strony mam jakieś tam rozterki, ale #przegrywpo30tce to nie są tylko chady, lub giga chady, czyli 5% społeczeństwa. Dlaczego? Bo uważam normictwo z kredydami i dzieciakami za przegrywów. Co z tego, ze mają babę. Co z tego, że mają dzieci skoro na moih oczach marnieją, grzybieją, tatusieją, tyją i wogóle tragedia. Cały rok zasuwu w korporacji tylko po to, by wgrać zdjęcie z dwóch tygodnie wakacji na insta. Najwięcej dodawanych zdjęć jest z okresu szkoły i studiów. Może ostatnio za dużo wymagam od życia, ale dla mnie #wygryw to życie chada, a nie gasnącego normictwa, którego za 5, 10 lat czekają rozwody, wczesniej zdrady ich partnerek po ścianie ect. Wiadomo, że może wajnie jest wyrywać dupy w lubach w weekendy i je ruchać po nocy. Ale z dwoja zdecydowanie wolę grać, jedząc kebaba do gry niż tyrać w robocie do 19.00 bo rata kredytu na mieszkanie z żoną i dzieckiem. Teraz wiem, ze #agepill jest na normictwa. nie dla chadów, nie dla przegrywów.
@dondonu: tak się dzieje przez rozmnażanie, czad albo normik, ktory nie ma razem z różową ochoty na rozmnażanie to największy giga wygryw jaki istnieje na świecie, jeśli rzecz jasna dobrze ze sobą zyja
@dondonu: Z jednej strony niech każdy sobie żyje jak chce byle być szczęśliwym. Z drugiej strony szczęśliwy człowiek nie siedzi na wykopie ( ͡º͜ʖ͡º)乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
#blackpill #przegryw
@dondonu: Przegryw po trzydzieścitce? Co to jest trzydzieścitka? Jakaś choroba?