Wpis z mikrobloga

najlepsza rozrywka plebsu, n------ć się bo ziema zrobiła kółko wokół słońca.

@SrebrnySurfer: nie to co spedzic czas w wybornym gronie entuzjastow marnowania zycia - na wykopie.

@banas921: ja tam rozumiem, w tym kraju czasem tylko po alkoholu czlowiek sie dobrze czuje. Udanej zabawy
  • Odpowiedz
@banas921: zawsze mnie ciekawiło, jakie odczucia co do dnia następnego mają tacy ludzie jak Ty, którzy lubią się n---------ć?

Dla mnie kac to jest najgorsze co może być, przez co prawie w ogóle nie piję i nie potrafię zrozumieć, jak niektórzy mogą sobie rekompensować kilkoma godzinami picia z-----y cały następny dzień.
  • Odpowiedz
@vargemp: tak szczerze, to moralniak. Zawsze, ale to zawsze żałuję że się n-------m czy naćpałem. Dzień mam w dupie bo jestem tak w------y. Oczywiście myśli że "nigdy więcej", cały dzień wegetacji w wyrze, coś tam sobię do jedzenia zrobię czy zamówię, ale tak to wegetacja, moralniak i żal.
  • Odpowiedz
@vargemp: odpowiedź jest prosta... oczywiście że nie. Ale cóż.. Ja, moja silna wola, reszta co mógłbym tu wymienić jest za słaba. Na następny dzień i wiele kolejnych myślę, przekonuje siebie i innych że to był ostatni raz jak tak siebie zniszczyłem, przychodzi kolejna okazja i JAZDA!!!!
  • Odpowiedz