Wpis z mikrobloga

Czym wy sie podniecacie z tym Ludwiczkiem? Nic nie zrobil tylko sie polozyl. Wszystko ustawial Amadeusz. Ludwik nawet sie nie odzywa. Kuczuś i Natan robia przynajmniej content i sa energiczni i wychodza z jakas inicjatywa, pomyslami i duzo gadaja. Ja stoje przy tym ze wymienianie zawodnikow nie jest dobrym ruchem. To musi byc stala ekipa od jakiej sie zaczelo i co najwyzej dokoptowywac ludzi. Ja bez Kucza tego nie chce ogladac, a przyglupi Natan tez sporo daje o ile nie #!$%@? za duzo jakiegos belkotu.
#famemma
  • 6
@corryand: Wywiązał się ze swojej roli przegrywa ciamajdy piwniczka. To nie jest tak, że oni tam wszyscy mają błyszczeć kreatywnością, wręcz przeciwnie - jak zaczynają mieć po sto pomysłów na urozmaicenie streama to #!$%@? z tego wychodzi. Ferrari jest w tej chwili nie do zastąpienia, co prawda chimeryczny i za dużo kalkuluje, ale jako jedyny jest w stanie pociągnąć to swoją charyzmą i zrobić kontent z niczego. Kucz może zostać, daje
@PZt37: no ja tez wole pilkarza przed kamera niz za nawet jak nic z nimi nie robi z oczywistych wzgledow to i tak jest ciekawa postacia. W 4 moga strimowac albo wymienic Ludwika na Szymola czy innego wolnego i szalonego goscia
@edenmar: no Natan #!$%@? czesto ale jako postac drugoplanowa dla mnie jest spoko;) A Kuczu niezbedny jako jedyny normalny i z fajnym vibem xd Problemem pewnie jest tez to ze Ferrari nie dziwlu sie zyskami z chlopakami wiex motywacji brak