Aktywne Wpisy
mybeer +247
Ile netto zarabiają Polacy pod koniec 2024 roku? Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie.
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Ile zarabiasz miesięcznie na rękę?
- Poniżej 4.000 8.1% (788)
- 4.001-5.500 15.4% (1505)
- 5.501-7.000 16.7% (1629)
- 7.001-9.000 14.0% (1363)
- 9.001-12.000 14.3% (1391)
- 12.001-15.000 7.8% (764)
- 15.001-18.000 4.7% (455)
- 18.001-22.000 4.0% (386)
- Powyżej 22.000 10.5% (1023)
- Nie zarabiam w Polsce 4.6% (447)
jacas +19
Podeśle jakiś dobry człowiek na PW screenshoty z tym "flirtem" Boczka erosomana z @Lola18, bo teraz nie zasnę dopóki nie zobaczę co tam się odjaniepawliło ( ͡° ʖ̯ ͡°)?
#slubodpierwszegowejrzenia
#slubodpierwszegowejrzenia
sa tu jeszcze jakies mirasy co dostaly smutek pod choinke
pojechalem z ojcem(mame nie zyje) do dziadkow, i zjechala sie cala dynamiczna reszta rodzinki. wiedzialem ze ojca nie stac zeby mi kupic prezent, wiec niczego sie nie spodziewalem, ale i tak cos mi zalatwil(czekolade i 30zl) i zapakowal i pololzyj pod choinka. oczywscie wszystkie dynamiczne kuzyny(jak ja ich nienawidze) zaczely wyjmowac jakies ipody k---a samsungi h-j wie co, a ja z tate dostalismy tylko po jednym prezencie od siebie nawzajem.
no i smutlem bo wszyscy niby nas zaprosili na ta wigilie, ale widac od wejscia ze patrza sie na nas jak na scierwo(wszyscy bracia ojca[trzech ma] to jakies dynamiczne diamenty z dolanami, a moj tate ledwo co daje rade, ja defekuje i pomagam ile moge). no i tak siedzimy, odpakowujemy sobie te nasze biedne prezenty, a obok jakies karyny kuzynki rozpakowuja 9000 swoich paczek bo oczywiscie kazdy kazdemu cos kupil, tylko nam nawet glupiego cukierka nie dali.
oplatek tak samo, wszyscy smiechaja sobie cos tam rzycza, a nam tylko "no wszystkiego najlepszego" i odwracaja sie zeby jak najszybciej zakonczyc rozmowe
dawno sie tak nie czulem, widze ze tate tez bardzo smutny. wrocilismy do domu to siedzi przy zgaszonym swietle i patrzy sie za okno. pojde zaraz mu zrobie herbatke bo szanuje mocno i smutam ze taki fajny czlowiek tak jest przez wlasna rodzine pomiatany
jak skocze robienie kupy z d--y do kibla to bede pracowal mocno i dawal mu pieniadze zeby w koncu mogl sobie odpoczac
#depresja
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63a72df76ee95d57c222ff0d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Ta sama historyjka pojawia się tu już drugi raz, więc to zwykły bait.
Ale jeśli jakiś cudem nie, to jesteście mega łamagami. W rok nie potraficie razem z tate odmienić swojego losu, to ja nie wiem.
Granic nie ma, to co was tu trzyma? P--------ć tym wszystkim
Zróbcie sobie następną wigilię we dwójkę i olejcie ludzi którzy mają was gdzieś.
1. Nie jeździć do nielubianej rodziny
2. Jak boli, to kupić lepsze prezenty, nawet własnoręcznie ogarnąć
3. Zmienić coś w życiu, żeby było lepiej
Historia z cyklu nie lubię, ale co ludzie powiedzą, więc muszę cierpieć. Zgaduje, że im zazdrościsz i trochę koloryzujesz. Pewnie nie macie kontaktu, do tego różnica w
Komentarz usunięty przez autora
A poza tym, Wesołych Świąt!
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
Spróbuj trochę zmienić tego baita a nie z roku na rok to samo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Gdyby polacy nie byli biedni, to by nie narzekali na drożyzne i nie szukali oszczędności, bo jak masz pieniądze, to drożyzna Ci nie straszna, przejmujesz się dopiero wtedy kiedy musisz się zastanowić czy Ci starczy na podstawowe
Mógłbyś mi opowiedzieć jakieś najbardziej glube akcje ukazujące jakie debile to ludzie i jakie bydło?
Lepiej by mi się zrobiło ze sobą bo jestem cichy, poczciwy mireczek przepraszający że żyje bardziej, jestem ogólnie przekonany że jest gorszy od innych, i patrzę na innych ludzi jako lepszych ode mnie, no i czasem słyszę co się o nich mówi to mówię