Aktywne Wpisy
Fosfofruktokinaza +123
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
JaZestarym +116
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
Jak szukać?
Reddit, o ile stosunkowo mocno lewacki, ma bardzo dużo wartościowych kanałów, również konserwatywnych. Tylko nie trzeba ścieków obserwować
Nic lewackiego w sumie.
Jest trochę wartościowego contentu, a i gołe baby też fajne.
@khaes: to nie jest f----z, tylko patrzenie jak ktoś ci j---e żonę albo dziewczynę przez jakiegoś typa
Dziwny przypadek
@obserwator_nsa: ale wiesz, że Azjaci szukają białych partnerów do tego fetyszu? ;p Czarni tak samo szukają białych do zaspokojenia swoich czarnych żon xd
Haha już widzę, jak jakiś czarny chce żeby mu białas wydymał jego babe a on będzie patrzył. Ludzie wszystko ma swoje granice i życzę powodzenia takim "związkom". O ile tak można nazwać takie układy...