Aktywne Wpisy
WielkiNos +232
lagomorph +510
Macie jakieś sytuacje zapamiętane, które jak byliście mali nie wydawały się niczym dziwnym, natomiast dzisiaj jak o nich myślicie to macie takie wtf? No ja mam więc się podzielę.
Jak miałem 8 lat to do komunii przygotowywał nas nowy ksiądz w parafii. Byliśmy jego pierwszą klasą. Ogólnie bardzo fajny facet, mega śmieszkowy, taki koło 45 lat. Zamiast nudzić nas na religii to pamiętam, że opowiadał ciągle jakieś anegdotki/historyjki i wszyscy go bardzo
Jak miałem 8 lat to do komunii przygotowywał nas nowy ksiądz w parafii. Byliśmy jego pierwszą klasą. Ogólnie bardzo fajny facet, mega śmieszkowy, taki koło 45 lat. Zamiast nudzić nas na religii to pamiętam, że opowiadał ciągle jakieś anegdotki/historyjki i wszyscy go bardzo
Na gwiazdkę postanowilem sobie zrobić prezent za w sumie osiągnięte plany w tym roku. Planuje kupić jakiś dobry sikor mechaniczny z dużą koperta. Celowałem w TH i całkiem podchodzi mi ta stylistyka ale mechaniczne tam zaczynają się od 20k i dalej. Ja tak celuje w budżet do 10-13k więc trochę poza zasięgiem. Przejrzałem trochę tag i jest tu masa fanów i dość ciekawych modeli o których nigdy nie słyszalem więc może coś poradzicie (。◕‿‿◕。)
#zegarki
A jak ma być duży o świecić po oczach to Breitling. W tym przedziale starczy na nowego Colta albo Superocean