Aktywne Wpisy

meblujdom_pl +1108
#rozdajo Biurko regulowane elektrycznie CONTROL 120 lub 140 + mata na biurko z okazji #blackfriday i #blackweek ᕦ(òóˇ)ᕤ
Link do akcji: O TUTAJ -> Black Week rabaty DO 41% <- (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Tam możecie na spokojnie przejrzeć wszystko ładniej niż na wypoku.
- Najważniejszą promką jest obniżenie o 30% (ponad 600 zł) ceny fotela WAU2 Black/Slate Grey. Reszta modeli 20% oraz
Link do akcji: O TUTAJ -> Black Week rabaty DO 41% <- (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Tam możecie na spokojnie przejrzeć wszystko ładniej niż na wypoku.
- Najważniejszą promką jest obniżenie o 30% (ponad 600 zł) ceny fotela WAU2 Black/Slate Grey. Reszta modeli 20% oraz

Melkovva_ +225
Mam Baccarat Rouge 540 Extrait i może te zapachy są troche podobne, ale projekcja u araba fatalna, w ogóle go nie czuję na sobie. #perfumy
@prodigium: też się zastanawiam xd. Wziąłem z ciekawości.
W ciemno kliknąłem flakon 200ml Ruby mając już 4 flakony AH Rouge i jak się zdziwiłem jak przyszedł bo z Rouge ma niewiele wspólnego.
Ruby ma takie samo chemiczne i odrzucające otwarcie jak Bareeq i Instant Crush. Nie wiem czy to zapach gorzchich migdałów ze składu czy to ten mityczny zapach jałowych bandaży wymieszany z etanolem ale dla mnie jest nienoszalny.
@Zabi96: uuu... współczuję. Ja na szczęcie mam tylko 10 ml. Co do zapachu to mi to przypomina szpitalny spirytus xd
Mysle, ze mozesz zaczac ostroznie od odlewki zwyklego Baccarat Rouge, bo jego tez sporo osob kojarzy szpitalnie, a pisales ze to Ci wlasnie nie pasuje w Ruby
jest gdzieś promka albo jakiś mały kod na 35 bądź 70ml? Jak możecie opisać ich zapach i do kogo one są skierowane?
@poborski28151691
@Zabi96
Przynajmniej jeśli chodzi o BR540 i Amber Oud Rouge, bo Ruby to potworek.
Kup sobie Dossier Ambery Saffron z allegro za 59 zł i będziesz miał dobrą namiastkę BR540 EDP, tylko paramterty Dossiera przypominają bardziej Zare