Wpis z mikrobloga

#muzyka #projekt #powaznesprawy #kiciochpyta

Wiem, że to nie jest miejsce stosowne do tego, ale może akurat się uda. Jest ktoś tu zajmujący się muzyką, który chciałby stworzyć ze mną ciekawy projekt, niecodzienny itd? Więcej info na pw, choć nie wiem jak to działa nawet. Szukam kogoś kto #!$%@? konwenanse i jest oryginalny i ma troszkę wolnego czasu i chyba przesadzam. Ale może :)
  • 6
  • Odpowiedz
@IgiKoval: pewnie Cię zniechęcę, ale chodzi mi o rap. I w tym momencie pewnie wyobrażasz sobie gimbusa przy mikrofonie patyczaku :) Bawię się w to już od kilku ładnych lat, ale raczej nigdzie w internecie tego nie znajdziesz, bo (do tej pory z bratem) robiliśmy to dla siebie tylko. Teraz mnie znów chęć naszła, po dłuższej przerwie, przez ostatnie kilka dni napisałem kilka tekstów, które mi się mega podobają. Od razu
  • Odpowiedz
@IgiKoval: i zapomniałem dodać, że właśnie szukam czegoś niecodziennego, czegoś niespotykanego i kogoś kto miałby jakąś wizję tego. Pisząc rap nie myślę od razy o oklepanych podkładach na jedno kopyto. Tylko coś mega.
  • Odpowiedz
@jestem_legenda: miałem właśnie robić taki projekt ze znajomym, miałem kilka gotowych podkładów, niestety kolega wyjechał do Anglii i nie ma internetu od dłuższego czasu, więc wszystko poszło przez nieuwagę do kosza.
  • Odpowiedz
@IgiKoval: nagrać teraz nie mam warunków, bo cały sprzęt sprzedaliśmy rok temu, życie zmusiło. Mógłbym Ci jakiś kawałek pokazać, ale nie tutaj :) żeby PW działało do obserwowanych mnie dodaj, ja dodam Ciebie.
  • Odpowiedz