Aktywne Wpisy

Pandzia_art +172
Cześć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że nie mogłam zrealizować się przy mojej #wykopaka rekodzielniczo tak chciałam zrobić dla was #rozdajo #losowanie o pudełeczko ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Reguły są proste - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do
Jako, że nie mogłam zrealizować się przy mojej #wykopaka rekodzielniczo tak chciałam zrobić dla was #rozdajo #losowanie o pudełeczko ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Reguły są proste - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do

źródło: 1000007947
Pobierz
Jacques-Pierre +419
Obczajcie to. Jest sobie onlyfansiara, Lily Phillips. Licząc zapewne na zwiększenie przychodów ze swojego OF, postanawia przespać się z setką facetów jednego dnia.
Niestety dla niej, jedyne co dostaje to trauma. W wywiadzie po tym wydarzeniu ledwo może powstrzymać łzy. Mówi, że czuła się jak p---------a (xD).
Reakcja współczesnej fali feminizmu?
Tak.
Niestety dla niej, jedyne co dostaje to trauma. W wywiadzie po tym wydarzeniu ledwo może powstrzymać łzy. Mówi, że czuła się jak p---------a (xD).
Reakcja współczesnej fali feminizmu?
Tak.

źródło: image_picker_615AAE8D-7DA1-4EEC-871E-0B6E634D3672-21639-0000038F9054EA63
Pobierz
I teraz pytanie - dolewać do tego co jest, czy coś jest na rzeczy? Poszukałem na szybko w internecie i to chyba nie jest normalna sytuacja. Płyn nie był nigdy wymieniany. Mógł zmienić kolor ze względu na swoją wiekowość czy zachodzą tam jakieś inne procesy, którymi powinienem się zająć? Ktoś się z tym spotkał?
#motoryzacja #bmw
panie idź pan do mechanika i pytaj o uszczelkę pod głowicą
źródło: comment_1671727337x4pSpkRrxZrTmR8PvwVerC.jpg
PobierzWłaśnie wróciłem od mechanika, pacjent żyje i ma się dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pan Fachowiec przyniósł jakieś narzędzie do sprawdzania płynu i okazało się, że wszystko z nim ok, a płyn jest niebieski. Zamieszanie jest prawdopodobnie spowodowana kolorem pływaka lub kolorem wewnętrznej części pojemnika, takie moje podejrzenia.
E87, BMW Seria 1, silnik 2.0 - dla
źródło: comment_1671791785ZNXe28iFzQ6sYu4RiLiDoA.jpg
Pobierz