Wpis z mikrobloga

Chłopeczek, co ubrał się jak do lasu na grzyby XDD

@202492: ubrał się jak dowódca sił zbrojnych w czasie konfliktu militarnego

chodzi w tej samej bluzie od 3 miesięcy

Uwaga bo tu ci może kacapski łeb rozsadzić. Można mieć KILKA egzemplarzy tego samego ciuchu. Ja mam wszystkie skarpety takie same żeby nie bawić się w dobieranie par. I co teras?
  • Odpowiedz
@202492: Mi tam się podoba. Wybrał konkretną symbolikę nawiązującą do wojska. W jego kraju jest wojna. On jest zwierzchnikiem sił zbrojnych. Daje do zrozumienia wszystkim dokoła że dla niego i jego narodu nie jest czas na strojenie się, tylko na walkę o wolność. Pokazuje swoim strojem gotowość bojową Ukrainy, pokazuje ludziom na froncie że on nie będzie się przebierał w drogie garnitury gdy tamci giną. Jak dla mnie bardzo dobre PRowe
  • Odpowiedz
@xqwzyts: > [ubrał się jak dowódca sił zbrojnych w czasie konfliktu militarnego]
to już mógł mundur założyć, a nie ten dres powyciągany xd
  • Odpowiedz
  • 1
@202492 Ostatnio lewak pisał mi, że jak Braun spotkał się z kimś, to to było nieoficjalne, bo nie miał garnituru xD xD xD Nawet nie będę szukał jego nicku, bo lewacy to obrzydliwi kłamcy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@202492: takim ubiorem wspiera swoich ludzi. Ukraincy siedzą w piwnicach pochowani, żołnierze w błocie w okopach a on miał #!$%@?ć we fraku z cylindrem!? Bardzo dobry ruch PRowy, o czym świadczy choćby fakt że Makaron tez chciał tak wyglądać XD
A ty masz siano we łbie, zajmij się ważniejszymi sprawami - ziemniaki obierz na obiad albo coś
  • Odpowiedz