Aktywne Wpisy
Smarek37 +342
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
qeti +82
#przegryw #wykop30plus
Komentarz usunięty przez moderatora
Wiecie dlaczego jestescie sami (tez samotni)? Bo nie lubicie siebie, jak ma was ktokolwiek lubic skoro sami siebie nie lubicie?
Dlaczego oczekujecie od innych poświecenia? A co wy daliscie światu? Innym?
#!$%@? egoisci
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@T1001: takie normiki jak wy tego nie są w stanie pojąć, więc idź już stąd
@sruba_m3: Jak widac wy swojego #!$%@? tez nie, wiec mamy wiele wspolnego
@PochlaniaczChleba: it s over dla ciebie
@AdamKarolczak02137: nie wszyscy są piękni, może podbić do jakiejś grupki przeciętnie wyglądających ludzi, albo może będzie nawet jakaś grupka podobnie wyglądających i zagadać.
Pierwsze razy może będą żenujące ale można się wyrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AdamKarolczak02137: Ale ja nie mowie o problemie poznania nowych ludzi.
Po prostu znalem takich, to są typowe wampiry energetyczne.
Co z tego ze pozna jakichs ludzi skoro oni po tym jak go poznaja na prawde to nie beda chcieli utrzymywac kontaktu?
- zacznij chodzić na siłkę
- zapisz się na sztuki walki
- zaproś znajomych z pracy na piwo
- zrób sobie prawko na motor i poszukaj na fb grupek dla motocyklistów
- idź do kościoła
- idź na jakiś zlot samochodów
- zapisz się do jakiejś szkoły językowej albo muzycznej
- idź na joge