Aktywne Wpisy

krucjan +732
W końcu wszystkie formalności dopięte i przesiadam się na nowe auto, c-elysee z 2014r 🥰
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
źródło: temp_file9112710770260694639
Pobierz
Niepatrz +1276

Hahahahahaha, wielcy libertarianie. Wyjechalibyście z kraju, ale gdzie będzie tak cudownie jak u rodziców? xd
W ogóle ten tag stał się żenujący jeszcze przed protestem, ale po tym pokazie umysłowej i fizycznej indolencji przybrał formę karykaturalnej groteski. I jeszcze to brzydkie logo, "Wybór nie pobór", no nie wierze xdddd Skowyt słychać w latrynie koło Bachmutu.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Nie żeby przez tą aferę, ale skorzystam przy okazji.
Swoją drogą życzcie mi powodzenia, pierwszy wyjazd za granicę za chlebem, i od razu na głęboką wodę.
W Polsce chyba już nie ma czego szukać, ja czekam do wyborów i zobaczymy co wtedy
@youngpablo: "powodzenia byku", słodko <3
@mikolaj-von-ventzlowski: no własnie wiem od kogo wy są, z tym przeziębieniem się odkryłeś.
Wiem od kogo wy wszyscy są tu na tym tagu. Stoicie na tym samym spektrum szurstwa co płaskoziemcy, antyszczepy, konfederaci i inni tego typu, mniej lub bardziej #!$%@?. A teraz do tej samej ekipy dołączył kolejny podzbiór, spod obleśnego znaku "wybór, nie