Wpis z mikrobloga

Ból dupy tchórzy, rurkowców, piwniczaków i suchoklatesów wspaniały xd I te wasze wyimaginowane firmy, które zbankrutują przez 30 dni. To chyba coś słabo wam idzie z tym biznesem, co? xd
Hahahahahaha, wielcy libertarianie. Wyjechalibyście z kraju, ale gdzie będzie tak cudownie jak u rodziców? xd

W ogóle ten tag stał się żenujący jeszcze przed protestem, ale po tym pokazie umysłowej i fizycznej indolencji przybrał formę karykaturalnej groteski. I jeszcze to brzydkie logo, "Wybór nie pobór", no nie wierze xdddd Skowyt słychać w latrynie koło Bachmutu.

#obowiazkowecwiczeniawojskowe
  • 24
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@danny_soprano: a ja wam powiem ze rów o za tydzień wyjeżdżam z tego kraju z całą rodziną.
Nie żeby przez tą aferę, ale skorzystam przy okazji.
Swoją drogą życzcie mi powodzenia, pierwszy wyjazd za granicę za chlebem, i od razu na głęboką wodę.
  • Odpowiedz
@mac_mod: ja ci odpowiem jaki kierunek, kierunek szurskie fatasmagorie.
@youngpablo: "powodzenia byku", słodko <3
@mikolaj-von-ventzlowski: no własnie wiem od kogo wy są, z tym przeziębieniem się odkryłeś.

Wiem od kogo wy wszyscy są tu na tym tagu. Stoicie na tym samym spektrum szurstwa co płaskoziemcy, antyszczepy, konfederaci i inni tego typu, mniej lub bardziej #!$%@?. A teraz do tej samej ekipy dołączył kolejny podzbiór, spod obleśnego znaku "wybór, nie
  • Odpowiedz