Aktywne Wpisy
ciesIak +9
K---a mam 33 lata i nie mam nawet #prawojazdy
Chodziłem na kurs jak miałem 27 i oczywiście z------m, myślicie że warto wrócić? Bo źle się z tym czuje że nie mam.
#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce #kiciochpyta
Chodziłem na kurs jak miałem 27 i oczywiście z------m, myślicie że warto wrócić? Bo źle się z tym czuje że nie mam.
#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce #kiciochpyta
zapatrzon_w_grunt +367
Moderacja perfidnie kłamie, dodając nagłówek do mojego znaleziska. Oczywiście niezalogowani użytkownicy wpadają w cenzurę czy chcą czy nie chcą. Bo tak. Zalogowani trafiają domyślnie w cenzurę. Chcesz wyjść? Szukaj sobie opcji w ustawieniach mireczku. Twój wpis trafił na ocenzurowane? Nikt Ci o tym nie powie, bo tak działa Shadow Ban.
#gry #xbox #ps5 #konsole
Z tego co widzę w przypadku Returnala, gry której nie ma na PS4, będą to ~2 lata.
Gry sieciowe/live service mają wychodzić mniej więcej w tym samym czasie na PS5/PC.
Jak się ma 16 lat, swój pokój to zgadzam się, ze się niczym nie różni.
Jak się jest dorosłym to się chce mieć ladny salon a nie r--------l z kablami przez pół pokoju, albo stanowisko komputerowe obok tv to sory ale to nie jest opcja
Ps5, Xbox pod tv vs komputer i kabel przez środek albo od laptopa leżącego pod tv( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zero roznicy
A tak, konsola jakakolwiek w szafkę pod tv, aktualizacje w tle, odpalasz grasz.
@Aster1981: Jeżeli ktoś gra w gry PC to ma stanowisko w odpowiednim miejscu a oprócz tego
Przeważnie upierają się osoby które maja w------e jaja na wystający kabel
A na duzym tv fajnie sie gra tez w PCtowe gry. Miejsce osobne na PC i monitor czasami jest, a czasami nie, np przy wynajmnie wspolnie malego mieszkania.
Nigdzie nie pisalem ze to "ladnie wyglada", to raczej jak ktos
A w raze czego samo przeniesienie i przepieco kompa to moze z 2-3 minuty.
O to dobitnie pokazuje ze granie na PC to nie to samo ci na konsoli, a o tym rozmawiamy