Stópki mi skaczą z radości, że już za rok @Kiedysbedeczerwonka będzie się zrzucał na dopłaty do kredytu dla spadkowiczów. Ciekawi mnie jak to wpłynie na sprytny plan emerytury w postaci betonowego złota.
@perfumowyswir: stać mnie, z landlordstwa mam więcej za nic nierobienie i siedzenie na wykopie, niż ty ze swoich biznesów i pracu w zespole scrumowym. Było odpowiednio wcześnie inwestować w życiu ( ͡°͜ʖ͡°) nie musiałbyś teraz bujać się z ośmioma biznesami i pracy na etacie, żeby kupić mieszkanie w płycie XD
@perfumowyswir: dopóki nie wejdą dopłaty, wtedy na mieszkania rzucą się osoby które normalnie kupiłyby mieszkanie w międzyczasie + osoby które kupiłyby mieszkanie w chwili wejścia dopłat. Już całkowicie pomijając osoby które na mieszkanie nie zdecydowałyby się przy obecnych stopach procentowych, albo osoby które kredytu się zwyczajnie bały i unikały za wszelką cenę a z dopłatami poczują się pewniej i taki kredyt wezmą.
#nieruchomosci #kredythipoteczny
@perfumowyswir: dopóki nie wejdą dopłaty, wtedy na mieszkania rzucą się osoby które normalnie kupiłyby mieszkanie w międzyczasie + osoby które kupiłyby mieszkanie w chwili wejścia dopłat. Już całkowicie pomijając osoby które na mieszkanie nie zdecydowałyby się przy obecnych stopach procentowych, albo osoby które kredytu się zwyczajnie bały i unikały za wszelką cenę a z dopłatami poczują się pewniej i taki kredyt wezmą.
Jak dla mnie