Aktywne Wpisy

Burczan +40

mirko_anonim +37
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Z tymi działkami w latach 90tych to prawda. Mój ojciec za kilka flaszek tak naprawdę ogarnął działki z wywłaszczonego zakładu. Nikt tego nie chciał, bo mówili, że zadupie, nikt tam nie będzie chciał mieszkać. Reszta, która wzięła działkę (bo dają), to sprzedali jeszcze w 98-99 i kupili Maluchy, nowe. Mój ojciec trzymał to wszystko. Teraz na jednej działce jest dom moich rodziców, obok buduje się mój, a pozostałą część
Z tymi działkami w latach 90tych to prawda. Mój ojciec za kilka flaszek tak naprawdę ogarnął działki z wywłaszczonego zakładu. Nikt tego nie chciał, bo mówili, że zadupie, nikt tam nie będzie chciał mieszkać. Reszta, która wzięła działkę (bo dają), to sprzedali jeszcze w 98-99 i kupili Maluchy, nowe. Mój ojciec trzymał to wszystko. Teraz na jednej działce jest dom moich rodziców, obok buduje się mój, a pozostałą część

#mecz
Przecież takie myślenie to super inwalida, jakby miał być karny to sędzia by zatrzymał grę albo użył varu przy okazji najbliżej przerwy, nie będą wykopywać jak widać że gościowi nic się nie stało
ale nawet uznając, że faul był(bo pewnie powinien być), to skoro gość macha łapami i drze ryja to chyba nic mu nie jest i nie ma powodu żeby przerywać grę póki sędzia tego nie zrobi