Aktywne Wpisy
wscieklizna_irl +83
xiv7 +12
Ciekawostka: tak w roku 2050 będą wyglądać flagi stanowe Polski, Niemiec czy Francji jak Unia zmieni się już w Stany Zjednoczone Europy, mocarstwo światowe zapewniające bezpieczeństwo i komfort życia, nie jakieś romantyczne mity o podzielonym kontynencie bo przodkowie 500 lat temu tak żyli to my też musimy mimo że to nie daje nic w praktyce, a co więcej prowadzi do wojen. Ciekawe kto wtedy będzie u nas gubernatorem a kto będzie we
@lofix: A ty z pisu jestes ze wycinasz z kontekstu?
Malo mnie interesuje jak ktos ma zamiar spelnic przepisy. Ma je spelnic i tyle. Jak ich nie spelnia to nie jedzie.
Komentarz usunięty przez autora
@gorzki99: Tak. I co mi zrobisz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gorzki99: niczego bardziej pisowskiego od
w tym temacie i tak już nie będzie xD
@eloyard: Po pierwsze - nasty raz powtarzam - wiekszosc tirow nie ma sniegu. NIeliczni
@gorzki99: odpowiedziałem: nie mają te, co wyjechały z baz mających infrastruktury. Postoisz 9h na publicznym parkingu i co - masz czekać roztopów żeby jaśniepanu gorzkiemu łezka z oczu nie pociekła?
Przepisy zabraniają kierowcom wchodzi na oblodzone naczepy. xD
@JudzinStouner: gardze toba i tyle. Nie mam uprawnien zeby cie ukarac. Sa sluzby co maja. liczac ze karma dziala (i nie bedac az tak werdnym) licze na to ze predzej odpowiednie sluzby cie ukaraja niz kogos zabijesz.
No chyba ze jestes psycholem i zabicie kogos przez swoje zaniedbanie zlejesz cieplym moczem. Tacy tez sa.
Magia?
@gorzki99: Spadł jak nie widziałeś, ty spisku się doszukujesz xD myślisz, ze ile to będzie leżało? Pare hamowań, dwa zakręty i śladu nie ma.
@JudzinStouner: aha ja nie widzialem to problemu nie ma.
No chyba ze przed wyjazdem na droge publiczna krecicie baczki gdzies w lesie. Wtedy problemu nie ma NIKT nie widzial i NIKOGO to nie spotkalo.
@Tenczlowiektutaj: Ja manipuluje? Dalej twierdze to co napisalem. 90% tirow nie ma sniegu. 10% ma.
Dostalem odpowiedz ze te 90% zrzucilo snieg jak nie
Wyjasnienie po uju.
Jedyne czego sie dowiedzialem "bo nie wiem jak to zrobic". No wyjasnienie super.
Ja #!$%@?ę, z wami pisowcami to #!$%@? nie rozmowa. Wytłumaczysz o co chodzi a oni
Pobór, jasne ale nie ćwiczenia na 30 dni tylko zeta na 2 lata. Wchodzisz w to?
Widać po tym, bo was nie interesuje jak rozwiązać problem, tylko krzyku krzyku i pretensje do świata.