Wpis z mikrobloga

@ElementalX7: ją akurat nie odkleiło tylko świadomie robi szum wokół siebie, żeby czerpać profity w przyszłości. Już niby w chce jak najszybciej zrobic tą ostatnią walkę w kontrakcie, żeby się dopchać do Sejmu w październiku.
  • Odpowiedz
@ElementalX7: Nie rozumiem tego zdziwienia, przecież ona zawsze była odklejona xD To jest osoba która wycierała sobie mordę losem kobiet w Iranie na twitterze mówiąc jednocześnie wcześniej, że ją to nie obchodzi i powinniśmy się zająć swoim podwórkiem czy coś podobnego lub mówiła, że jak spotykasz nową dziewczynę piszesz z nią lub face to face gdzieś na mieście to powinieneś jej się zapytać o wiek i pytać o zgodę na
  • Odpowiedz
@kr4wy: Oczywiście, że tak. To, że co się wydaje to jedno nawet ma to sens, ale chyba nie powiesz mi, że podchodzisz do laski która ci się podoba i pierwsze co to się o wiek pytasz lub o zgodę na wszystko co chwilę pewne rzeczy sie jednak samoczynnie dzieją
  • Odpowiedz
@Cztero0404: jeśli idziesz do łóżka z kimkolwiek to tak. Ale jednak jak starasz się kogoś poznać to właśnie na wczesnym etapie pytasz o wiek, czym się zajmuje, gdzie mieszka, co lubi etc. Właśnie po to są randki, żeby poznać się nawzajem chociaż trochę. Pytanie o zgodę też imo jest sensowne. Ja na przykład nie trawie jak ktoś przekracza moją barierę cielesną na wczesnym etapie znajomości i to bez pytania czy
  • Odpowiedz
@Seledynka123: Nie zrozumiałaś absolutnie mojej wypowiedzi. Widzisz jest różnica między macaniem kogoś bez zgody jeśli ci nie pozwala a pytanie się o wiek na przysłowiowe cześć każdej dziewczyny jeszcze wyglądającej na wiek podobny do twojego w kraju gdzie przez długi czas było ''o wiek się nie pyta''. Ty jesteś taka a wiele dziewczyn na przykład bez takiego kontaktu fizycznego uznaje, że im się nie podobasz. Poza tym co to znaczy
  • Odpowiedz