#onet #wiadomosci #dnodziennikarstwa Wejdę czasem na Onet aby zobaczyć kto zmarł. Ludzi co tam piszą artykuły mam za zera ale czasem potrafią zejść niżej. Typ chroni prywatność rodziny to napiszmy o jego rodzinie. Ja #!$%@? w jakim celu?
@Badyl69: aż mi się przykro zrobiło, przecież sędzia to taki niewdzięczny zawód - ktoś ostatnio wrzucił na mirko film jak Marciniak jest po meczu nazywany "drukarzem #!$%@?". Zwierzęta ze stadionów pozwalają sobie na zbyt wiele, oby jego rodzina nie miała w przyszłości problemów, bo arbiter zagwizdał nie tak, jak patus chciał. A zera z Onetu jeszcze im to ułatwiają
@Badyl69: bo to sie sprzedaje, tak dzialaja serwisy internetowe, maja przyciagac czytelnika ¯\_(ツ)_/¯ a najlepiej zeby w ogole ktos z rodziny mial wypadek to pierwsze strony gazet murowane bo ten pan jest teraz na topie
Całym zespołem pracowaliśmy 4 miesiące nad tą puszką. Doszły nas słuchy, że ktoś ma podobne logo, ale jak inaczej narysować kropelkę z piorunem? No nie da się. #famemma #budda
Wejdę czasem na Onet aby zobaczyć kto zmarł. Ludzi co tam piszą artykuły mam za zera ale czasem potrafią zejść niżej.
Typ chroni prywatność rodziny to napiszmy o jego rodzinie. Ja #!$%@? w jakim celu?
"Wejdę czasem na Onet"
Kliknąłeś, reklamy się wyświetlają. Wszystko zgodnie z planem.