Aktywne Wpisy

Sultan_Kosmitow +44
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
selenita66 +101
Moi drodzy, byłem wczoraj na plaży na Wyspie Sobieszewskiej, gdzie około godziny 19 nad głowami ludzi przeleciał ultralekki samolot, lecąc wzdłuż plaży. Mówiąc, że nad głowami, nie przesadzam - wysokość była rzędu 10-20 metrów nad ziemią. Kiedy zobaczyłem go zbliżającego się, byłem przekonany, że podchodzi do awaryjnego lądowania. Ale najwyraźniej była to jedynie popisówa i szukanie adrenaliny.
Z tego co wiem, minimalna wysokość lotu VFR nie powinna być niższa niż 500ft, czyli
Z tego co wiem, minimalna wysokość lotu VFR nie powinna być niższa niż 500ft, czyli
źródło: spsybc
Pobierz

Wątpię żeby Tauron sam z siebie wyszedł z taryfą sprzedawcy.
#tauron
źródło: comment_1671110605Acjsgvkq7zEzYxfgRjHkKS.jpg
Pobierzźródło: comment_1671110752nVb0C8spMajObUaYnJRXg0.jpg
PobierzMy we dwie osoby zużywamy jakieś 190 kWh.
Oprócz standardowych rzeczy -- płyta indukcyjna, elektryczny piekarnik, czasami elektryczny grill.
Musisz sprawdzić, ile tych kWh Ty zużywasz.
źródło: comment_1671113190Q9J5jYT1HXAodxbkoQDuMa.jpg
PobierzW nr2 nie ma opłaty handlowej
zuzycie pradu okolo 250 kWh miesiecznie
pani chciala mi wcisnac taryfe eko z rabatem 10% oraz oplata handlowa 35 zl. Przy moiim zuzyciu ten rabat daje 11,5 zl oszczednosci
jak wiec widac przez oplate handlowa tracę ok 23,5 zł miesiecznie
co mnie zaskoczylo, pani powiedziala ze jak nic nie zrobie, to zostane automatycznie przerzucony na bezterminowa Taryfe sprzedawcy bez gwarancji ceny i bez
i nie ma znaczenia ze cennik mam tylko do 31.01, obecny cennik wylacza mnie z mozliwosci uzyskania rabatu z tarczy solidarnosciowej w calym 2023 roku, wiec teraz musze wypowiedziec moja umowe, zaplacic kare za 1 miesiac
Komentarz usunięty przez autora