@HumanBeing przypadkiem zaktualizowałem na ps5 patchem 4.0 chyba kolo 5gb więc cos ps4 dostal. Dopiero potem uświadomiłem sobie ze musze ściągnąć wersje typowo ps5 bo nie miałem w opcjach RT itd
@mlody025: masz wieśka na płycie czy cyfrowo? Jak to działa, wkładam płytę wiedźmin 3 goty ps4 do ps5 i instaluje się wersja PS4, ale mogę dodatkowo za darmo pobrać wersję ps5?
@HumanBeing wieska cyfrowo ale jak coś innego mialem na ps4 I dostępna była darmowa wersja ps5 to w zasadzie 100% gry pobierało się z neta ale przy każdym odpaleniu płyta z grą(ps4) w napędzie musi być. Testowałem tak chyba na Fifie 2021 ale 100 pro ze w innych grach będzie ten sam temat płyty w napedzie
@HumanBeing: Ja miałam wczoraj na ps4 aktualizację, pozmieniało mi głównie ustawienia, myślałam ze zwariuję przestawiając tryby sterowania. Mam wrażenie ze grafika jest lepsza, widzę np. więcej struktur skory na pancerzu, tekstura jest lepsza
@HumanBeing: W tym momencie kończę grę, tzn kończę całość, ostatnie misje z serce z kamienia, przy aktualizacji była lista nowych rzeczy i misji wypisana, ale ja już je miałam wcześniej, jak stroje dla ciri czy yenefer, ciosy kończące czy kilka misji. Nic procz zmian w sterowaniu i lepszych struktur nie widzę
#wiedzmin3 #ps4
Dopiero potem uświadomiłem sobie ze musze ściągnąć wersje typowo ps5 bo nie miałem w opcjach RT itd