Aktywne Wpisy
W sobotę prawdopodobnie będę mieć gościa. Faceta pierwszy raz przychodzi do mnie, jest trochę starszy ode mnie i dobrze zarabia wydaje się normalny. Moje pytanie co przygotować na przekąski żeby się nie zblaznic a żeby wyszło fajnie? Przyjdzie wieczorem więc to też nie kolacja a raczej coś do drinka. Proszę o jakies proste sugestie bo nie jestem mistrzem kuchni. Wiadomo że co innego robi się dla znajomych w moim wieku a co
Gours +97
Pamiętacie jak przez lata wszelcy pisowcy czy konfiarze śmiali się z tego, że fajnopolacy, lewacy i platformersi przejmują się tym, co się mówi o Polsce za granicą? No to dzisiaj postanowili w 2-3 godziny przebić to wszystko z nawiązką, bo… Elon Musk skrytykował decyzję Trzaskowskiego xD
W ciągu 2 minut na Twitterze znalazłem takie wpisy na Twitterze Bosaka (Konfederosja), Morawieckiego (PiS), Grabarczyka (Konfederosja). To jest właśnie prawdziwa murzyńskość. Naprawdę jestem w szoku,
W ciągu 2 minut na Twitterze znalazłem takie wpisy na Twitterze Bosaka (Konfederosja), Morawieckiego (PiS), Grabarczyka (Konfederosja). To jest właśnie prawdziwa murzyńskość. Naprawdę jestem w szoku,
16:30 przez megafon informacja że odwołany, ale patrze stoi, pytam sie konduktora co to za pociąg i kiedy odjazd- 16:30 do medyki, gitara mój pociag wsiadam, odjechał spóźniony tylko 5 minut
wyjechaliśmy z drugiego przystanku i ujechaliśmy jakieś 2km, światła gasną, awaryjne hamowanie, stoję w polach. Konduktor z maszynistą biegają dookoła próbując uruchomić ale się nie da.
Przyjeżdża pociąg, ale musi się wrócić bo wcześniej jechał pług i na tory zrzucił śnieg i jak jechał pociąg to sobie coś uszkodził i nie mógł wieźć ludzi, ja dalej siedze w tej jednostce bez prądu i ogrzewania. przypominam że w pociągu są ludzie z dwóch godzin (15:48 i 16:30)
Wyjeżdża pociąg z Rzeszowa z ludźmi który planowo miał jechać o 17:12 !! dosyć dosyć zapełniony,
Podjeżdża do nas w polach, przesiadka a jakże w polu :D
Ludzi tyle że jak są fotele 4 osobowe (dwie osoby na przeciw siebie siedzą) to miedzy tymi osobami stało 4 osoby. pociąg wypchany po same kule że już nawet jedna osoba więcej by nie była wstanie wsiąść
jedziemy
dojeżdżam do domu :D. powinienem być koło 16:20, byłem po 19 :D
#kolej #polregio #cyrk