@TheMan: (#) warto się wstrzymać tylko jak się nie wie. oczywiście mam zamiar to zmienić i ogarnąć trochę to co powinno się ogarnąć, ale to nie są proste wybory. pomijając już głosowanie na mniejsze zło i nacisk opinii publicznej która głośniej krzyczy i znajomych to ciężko decydować z niewielką wiedzą polityczną.
@nowik: (#) oooo! bogole jedne. na pewno zdarzają się takie sytuacje, chociażby jak coś się ściąga.
@TheMan: (#) oczywiście, nie zaprzeczam i nie mam zamiaru uciekać od tego. ale wybór konkretów przy głosowaniu to nie tylko czytanie programu, niestety.
Nareszcie złożylem blaszaka, pierwszego od ponad 15 lat. 3 godziny z życia, ale wyszło i nawet działa. Dużo przyjemniej się to robi bez hdd i napędów. #pcmasterrace #komputery #pc
#kwejkaledobre #byloalebedziejeszczeraz #zawszetosamo
słaba ofiara do śmieszków. trzeba znaleźć kogoś innego
@TheMan: (#) jestem różowym paskiem i moim przywilejem, na szczęście, jest nieznajomość polityki :D
@Sergeant_Matt_Baker: (#) dobra opcja na kineskopowym, a tak to bym się bała
@TheMan: (#) warto się wstrzymać tylko jak się nie wie. oczywiście mam zamiar to zmienić i ogarnąć trochę to co powinno się ogarnąć, ale to nie są proste wybory. pomijając już głosowanie na mniejsze zło i nacisk opinii publicznej która głośniej krzyczy i znajomych to ciężko decydować z niewielką wiedzą polityczną.
@TheMan: (#) oczywiście, nie zaprzeczam i nie mam zamiaru uciekać od tego. ale wybór konkretów przy głosowaniu to nie tylko czytanie programu, niestety.