Wpis z mikrobloga

@Ferdynand_Lipski: trzy dni siedzę na tagu i nie widzę tej tendencji.

Ja sam jestem "każdy, dopóki Michniewicz sobie nie przypomni", ale tak jak większość nie uważam, że zmiana trenera przyniesie rewolucyjnych zmian na plus.
  • Odpowiedz
@Ferdynand_Lipski: Beka, bo teraz w serwisach zaczęli robić clickbaity właśnie na takich naiwniaków jak 95% wykopków, a na koniec i tak zostanie Michniewicz, ale będzie tu kwik za miesiąc XDD

@niemampsa: Jak to? Przecież praktycznie wszyscy jadą tu każdego kto śmie śmieć za coś chociaż pochwalić Michniewicza XD Ku uciesze całej hordy takich samych jak oni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Promilus: Wiesz kto jeszcze jest od ponad roku bezrobotny? Zidane. I Loew. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I żeby nie było - Szewczenko to moim zdaniem trener w porywach przeciętny. Ale to rozumowanie jest bez sensu.
  • Odpowiedz
@DrDick: Ale z drugiej strony i Zidane i Loew to wyższa reputacja na rynku trenerskim, tacy jak oni są w zasięgu dużo mniejszego grona pracodawców niż Szewczenko. Przynajmniej teoretycznie Szewczence powinno być łatwiej znaleźć jakąś fuchę.
  • Odpowiedz
@Promilus: Nie jestem za jego kandydaturą, ale Twoja zagadka jest tak bzdurna, że odpowiadam: bo ma kontrakt z Genoą, siedzi w domu, a i tak mu płacą i nie pali się do nowej roboty
  • Odpowiedz