Aktywne Wpisy
ziemba1 +137
washington +79
#wojna #ukraina #rosja
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
Co, wypłacanie co miesiąc? Nie wiem, o czym Pan mówi, tak się nie da. Nigdy o czymś takim nie słyszałam.
Co do #!$%@?.
zacytuję sam siebie z poprzedniej wiadomości: "marnowanie czasu na dyskusję z ludźmi, których często przerasta coś więcej niż założenie lokaty albo udzielenie kredytu" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kliko: Dzięki za to info, też mam PKO TFI, też kiedyś raz zrobiłem zwrot i też chciałbym teraz wypłacić i następnie wypłacać często. Wtedy jak byłem to nie wiedziałem że trzeba było cisnąć na to zdefiniowanie rachunku do odkupień, to teraz czeka mnie przeprawa XD Mam u nich konto, to może się uda jak trafię na kogoś kogo to nie przerośnie.