Aktywne Wpisy
Goronco +36
Kozikiewicz +287
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Czy u was w pracy czuć, że coś się dzieje i redukują etaty? Pracuję w jednej firmie od roku, pracuje sie dobrze, w dodatku zdalnie. Ostatnio przypadkiem wyszło, że zwolnili w tym samym czasie dwie osoby, które były na tym samym stanowisku co ja. No i od tego momentu odczuwam silny stres, że polecę zaraz i ja. Do tego stopnia, że nie mogę spać w nocy, bo ciągle myślę, co jeśli mnie to spotka. Jestem osobą, ktorej pasuje poukładany, stały tryb życia i praca na etacie, która jest dla mnie bezpieczna póki co, zwłaszcza że to moja pierwsza poważna praca po studiach w zawodzie. Jak przestać o tym myśleć, czy takie natrętne myśli zwiazane z pracą nadają się już do leczenia farmakologicznego? Niestety nie jestem wykopkiem dynamiczniakiem, więc wizja utraty komfortowej pracy i poszukiwania nowej to dla mnie największa trauma. :(
#pracbaza #zwolnienia #nerwica
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6395b8c97a12ddf16483cda2
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
---
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)